Aveți de realizat planificări? Cunoașteți aceste informații?

Trebuie citite

Planificări?

Începând cu 13 ianuarie 2020, conform ministrului Educației, în numele debirocratizării, portofoliul profesorului conține doar planificările calendaristice anuale ale materiei, un proiect al unităţilor de învăţare și instrumente de evaluare. Acestea pot fi realizate în format digital sau/și letric.

Excepție

Este exceptat de la această precizare portofoliul profesional reglementat de Metodologia – cadru de organizare și desfășurare a examenului național de definitivare în învățământ, aprobată prin OMEN nr. 5211/2018;

Unde găsim programa școlară?

Programele școlare în vigoare pot fi descărcate de aici, toate disciplinele școlare sunt reprezentate. Vechile programe școlare pot fi accesate și aici.

De ajutor

În redactarea acestor documente, de un real ajutor, vă poate fi site-ul despre care s-a scris aici. Aplicația online vă permite să luptați eficient cu documentele .pdf. Practic:

  • poți converti fișiere .pdf în formatele Word, PPT, Excel, ePub sau imagini
  • poți converti și invers, din Txt, imagini, Excel, PPT sau Word în PDF
  • PDF-urile pot fi comprimate, unite, parolate, deblocate, împărțite în două sau mai multe

Folosește o suită office gratuită

Esențial, complet gratuit, LibreOffice îți înlocuiește fără probleme suita office de la Microsoft. Ai scăpat de piratare și de costuri. Despre ce poți face cu LibreOffice, dacă ai 5 minute, poți citi aici.

Manuale

Ministerul Educației a pus la dispoziția tuturor celor interesați un loc în care manualele școlare pot fi consultate în format digital. Cu alte cuvinte, poți să răsfoiești, virtual, ce-i drept, pagină cu pagina, zeci de astfel de documente, de la clasa I până la ultimul an liceal. Aici, afli mai multe detalii.

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Ai văzut noua listă a magazinelor agreate pentru prima de carieră didactică în 2023?

Noua listăNoua listă cu magazine la care îți poți cheltui banii din prima didactică a fost publicată pe site-ul...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -