Vedeți ce sume aveți de primit. Aplicația „Calculator Diferențe OUG 48/2022” face ca totul să fie simplu :-)

Trebuie citite

Calculator Diferențe OUG 48/2022

Echipa care susține aplicația „Calculator salarii învățământ”, despre care s-a scris aici, a lansat o aplicație care face extrem de simplu procesul de calculare a diferențelor salariale din OUG 48/2022.

E gata.

Am publicat versiunea v3.36 a aplicației Calculator Salarii Învățământ unde avețiposibilitatea să calculați diferențele acordate de OUG 48/2017

De asemenea am publicat și aplicația Calculator Diferențe OUG 48/2022 cu ajutorul căreia puteți ține evidența tranșelor și actualiza sumele cu indicele de inflație.

Ghid pentru calcularea diferențelor acordate de OUG 48/2022

Ghidul pentru calcularea diferențelor este disponibil aici.

Pentru a putea accesa ulterior aplicatia dar cu datele introduse deja, trebuie sa adaugati un bookmark (o scurtatura) la pagina dupa ce ati completat toate datele si dupa ce ati dat Calculeaza. Nu voi mai face alt filmulet pentru ca principiul folosirii scurtaturilor este acelasi ca la aplicatia Calculator Vechime

Aplicația „Calculator Diferențe OUG 48/2022”

Aplicația „Calculator Diferențe OUG 48/2022” este disponibilă aici. Demonstrația video descrie în mare modul în care ar trebui realizată completarea datelor.

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Oficial! Ziua de 2 decembrie se va recupera în învățămînt. Vezi cum

În acest an, ziua de 2 decembrie este zi liberă, asta conform Hotărârii de Guvern nr. 96 din 19 ianuarie 2022. Despre acest subiect am scris aici.
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -