Acestea sunt prioritățile tale la începutul semestrului 2

Trebuie citite

Priorități

Vă propunem un articol destinat cadrelor didactice intrate recent în învățământ. Desigur, și profesorii care au vechime ar trebui să consulte acest material. În plus, am avea rugămintea de a distribui materialul pe rețelele de socializare, asta dacă considerați acest articol ca fiind util. Mulțumim.

1.O lege umilitoare pentru cadrele didactice, destul de ambiguă la capitolul date temporale, a intrat în vigoare. Aceasta obligă pe toți cei care intră în contact cu minori să aducă un certificat de non-violator. Da, știm, adio prezumție de nevinovăție… Practic, ești obligat să prezinți acest document de două ori pe an, adică să faci două drumuri la poliție. Citește aici totul despre această umilire la care sunt supuse cadrele didactice.

2. Verifică dacă ai completat condica și dosarul personal. În caz de inspecții, acestea sunt documentele care vor avea prioritate la verificări.

3. Completează acest chestionar de persoanlitate, te va ajuta să cunoști mai multe despre tine. Crede-ne, este foarte util, incusiv elevilor.

4. Reactualizează-ți cunoștințele referitoare la mijloacele moderne de învățământ. Aici ai numeroase sugestii care se adresează cadrelor didactice.

5. Verifică-ți salariul, nu te baza pe încredere atunci când este vorba de bani. Cere ajutorul acestui instrument.

6. Citește aici despre despre ceea ce trebuie să faci în timpul programului de lucru și pune-te la punct cu cele mai importante noutăți legislative.

7. Nu toate manualele sunt pe bancă. Le găsești aici.

9. Solicită decontarea tuturor cursurilor la care ai fost prezent pe parcursul anului școlar. Școala are obligația să ți le deconteze, detalii aici.

10. Seteză la favorite site-ul laclasă.ro pentru a fi la curent cu informațiile care chiar conteză din sistemul educațional. De asemenea, poți da like paginii acestui site sau poți intra în grupul Facebook „La clasă

11. Mergi la cursuri de formare, vei avea nevoie de un punctaj cât mai bun. Vezi aici de ce este important.

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Nicu Cotescu: „Cu atâtea experimente, cerințe, denigrări, obligații, schimbări și implicit pierderea autorității școlare o să ajungem să importăm din orient dascăli!”

Nicu CotescuProfesorul sindicalist Nicu Cotescu, președintele Sindicatului Învățământului FSE „Spiru Haret” Dolj, vine cu o replică publică la noua...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -