joi, aprilie 2, 2020

Acestea sunt prioritățile tale la începutul semestrului 2

Util

Ce poți face dacă te trezești cu ministrul Educației în clasă?

D-ale educației Recentele vizite neanunțate ale ministrului Educației, doamna Monica Anisie, precum și atitudinea...

Acestea sunt prioritățile tale la începutul semestrului 2

Priorități Vă propunem un articol destinat cadrelor didactice intrate recent în învățământ. Desigur, și...

Informații importante referitoare la mărirea salarială din ianuarie 2020. Le cunoști?

Mergem pe premiza că deții aceste informații (detalii). Practic, de la 1 ianuarie 2020, angajații din sistemul educațional vor primi mai mulți bani

Priorități

Vă propunem un articol destinat cadrelor didactice intrate recent în învățământ. Desigur, și profesorii care au vechime ar trebui să consulte acest material. În plus, am avea rugămintea de a distribui materialul pe rețelele de socializare, asta dacă considerați acest articol ca fiind util. Mulțumim.

1.O lege umilitoare pentru cadrele didactice, destul de ambiguă la capitolul date temporale, a intrat în vigoare. Aceasta obligă pe toți cei care intră în contact cu minori să aducă un certificat de non-violator. Da, știm, adio prezumție de nevinovăție… Practic, ești obligat să prezinți acest document de două ori pe an, adică să faci două drumuri la poliție. Citește aici totul despre această umilire la care sunt supuse cadrele didactice.

2. Verifică dacă ai completat condica și dosarul personal. În caz de inspecții, acestea sunt documentele care vor avea prioritate la verificări.

3. Completează acest chestionar de persoanlitate, te va ajuta să cunoști mai multe despre tine. Crede-ne, este foarte util, incusiv elevilor.

4. Reactualizează-ți cunoștințele referitoare la mijloacele moderne de învățământ. Aici ai numeroase sugestii care se adresează cadrelor didactice.

5. Verifică-ți salariul, nu te baza pe încredere atunci când este vorba de bani. Cere ajutorul acestui instrument.

6. Citește aici despre despre ceea ce trebuie să faci în timpul programului de lucru și pune-te la punct cu cele mai importante noutăți legislative.

7. Nu toate manualele sunt pe bancă. Le găsești aici.

9. Solicită decontarea tuturor cursurilor la care ai fost prezent pe parcursul anului școlar. Școala are obligația să ți le deconteze, detalii aici.

10. Seteză la favorite site-ul laclasă.ro pentru a fi la curent cu informațiile care chiar conteză din sistemul educațional. De asemenea, poți da like paginii acestui site sau poți intra în grupul Facebook “La clasă

11. Mergi la cursuri de formare, vei avea nevoie de un punctaj cât mai bun. Vezi aici de ce este important.

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

Ultimele Știri

Hopa! Se pregătește o tăiere salarială???

Până în prezent, din câte știm, în nicio țară afectată de pandemie nu s-a pus problema unor...

Cum și când se va recupera materia restantă? Se va prelungi anul școlar?

Materia restantă Viorica Dăncilă, într-o postare pe Facebook, cere actualului ministru al Educației o serie de lămuriri privind situația...

Monica Anisie face precizări importante referitoare la predarea online. Vezi ce nu trebuie să faci

Predarea online De ceva vreme, predarea online este un subiect important pentru cadrele didactice. Confuzia, trebuie să recunoaștem asta,...

Această scrisoare trimisă de ministrul Educației tuturor cadrelor didactice trebuie citită

Redăm integral scrisoarea adresată cadrelor didactice: Stimați colegi, Traversăm cu toții o perioadă plină de provocări...

Se solicită ca MEC să adopte un set de măsuri referitoare la Evaluarea Națională și Bacalaureat

Într-un comunicat de presă, USR solicită MEC adoptarea unui set de măsuri privitoare la desfășurarea Evaluării Naționale și a Bacalaureatului. Printre măsurile propuse se află și amânarea pentru luna August a defășurării acestor două examene naționale.

More Articles Like This

722 Shares
Copy link
Powered by Social Snap