Aceasta este cea mai simplă metodă de a calcula mărirea salarială ce se aplică de la 1 martie

Trebuie citite

1 martie

De la 1 martie 2018, salariile angajaților din educație cresc cu 20%. Mult sau puțin, urmează să decideți fiecare. Deoarece prin media au fost avansate sume astronomice,  vă propunem un calcul extrem de simplu prin care puteți afla cât o să primiți în mână după aplicarea acestor măriri. În fond, nu ne interesează brutul, ci netul.

Constantin Lungescu

Președintele Sindicatului „Spiru Haret” Dolj, domnul Constantin Lungescu, vine în sprijinul celor curioși cu o modalitate rapidă prin care pot afla cu ce sumă vor fi crescute salariile. Acesta a postat pe contul Facebook personal mesajul de mai jos.

Pentru ca la un post TV, s-au avansat niste salarii marite in invatamant, fiecare dintre dumneavoastra il puteti calcula, plecand de la salariul lunii februarie, inmultit cu 20%, iar ce va da adunati la vechiul salariu. Exemplu: salariul 2500 net. 2500×20% = 500 apoi 2500+500 = 3000 lei noul salariu

Încă o modalitate

Aici (click pe link pentru a citit materialul) a fost prezentată o altă modalitate de calcul. Practic, aveți nevoie de un computer actualizat la zi, de un browser web, de câteva minute și de puțină atenție. Va trebui să completați câteva câmpuri cu datele dumneavostră și o să aveți posibilitatea de a primi rezultatul dorit. Puteți folosi PC-ul sau telefonul, important este ca datele introduse să fie cele corecte.

De citit

Pentru aprofundarea acestei teme, vă invităm să citiți și cele trei articole de mai jos:

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Ai văzut noua listă a magazinelor agreate pentru prima de carieră didactică în 2023?

Noua listăNoua listă cu magazine la care îți poți cheltui banii din prima didactică a fost publicată pe site-ul...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -