Aceasta este cea mai simplă metodă de a calcula mărirea salarială ce se aplică de la 1 martie

Date:

1 martie

De la 1 martie 2018, salariile angajaților din educație cresc cu 20%. Mult sau puțin, urmează să decideți fiecare. Deoarece prin media au fost avansate sume astronomice,  vă propunem un calcul extrem de simplu prin care puteți afla cât o să primiți în mână după aplicarea acestor măriri. În fond, nu ne interesează brutul, ci netul.

Constantin Lungescu

Președintele Sindicatului „Spiru Haret” Dolj, domnul Constantin Lungescu, vine în sprijinul celor curioși cu o modalitate rapidă prin care pot afla cu ce sumă vor fi crescute salariile. Acesta a postat pe contul Facebook personal mesajul de mai jos.

Pentru ca la un post TV, s-au avansat niste salarii marite in invatamant, fiecare dintre dumneavoastra il puteti calcula, plecand de la salariul lunii februarie, inmultit cu 20%, iar ce va da adunati la vechiul salariu. Exemplu: salariul 2500 net. 2500×20% = 500 apoi 2500+500 = 3000 lei noul salariu

Încă o modalitate

Aici (click pe link pentru a citit materialul) a fost prezentată o altă modalitate de calcul. Practic, aveți nevoie de un computer actualizat la zi, de un browser web, de câteva minute și de puțină atenție. Va trebui să completați câteva câmpuri cu datele dumneavostră și o să aveți posibilitatea de a primi rezultatul dorit. Puteți folosi PC-ul sau telefonul, important este ca datele introduse să fie cele corecte.

De citit

Pentru aprofundarea acestei teme, vă invităm să citiți și cele trei articole de mai jos:

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

Distribuie:

Ultimele știri

Mai multe
înrudite

Acestea sunt revendicările grevei de avertisment de astăzi, 19 ianuarie, 2022

Miercuri, 19 ianuarie 2022 Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de...

Marius Nistor, mesaj de ultim moment pentru profesorii greviști

Bună dimineața! Astăzi este o zi importantă pentru noi....

Participi la greva de miercuri? Cunoști aceste prevederi legale?

rcuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat din sistemul de învățământ, și nu numai, se vor afla în grevă de avertisment pentru două ore

Miercuri, 19 ianuarie 2022, cadrele didactice vor înceta lucrul în întreaga țară. Va fi grevă

Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat afiliați la Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET” vor înceta lucrul.
64 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap