Vezi unde s-au realizat majorări salariale în cursul anului 2017

Date:

Pop

Într-o postare realizată pe pagina Facebook personală, fostul ministru al Educației a readus în discuție majorările salariale realizate în cursul anului 2017. Această readucere în atenție a unui subiect fierbinte, ne oferă ocazia de a vedea cine a avut prioritate în ochii guvernului.

Datorită caracterului public al informațiilor postate de fostul ministru, am preluat secțiunea care face referire la angajații din învățământ. În cazul în care doriți să citiți în totalitatea postarea realizată de Liviu Pop, vă sugerăm să accesați link-ul de la finalul articolului.

Fără prioritate

La o scurtă privire asupra informațiilor postate de fostul ministru, nu putem să ne facem că nu observăm faptul că, la fel ca și cu alte ocazii, angajații din educație au beneficiat de majorările cele mai mici. Așa se face că, în ochii guvernării psd, un angajat necalificat este îndreptățit să aibă un salariu mai mare decât un cadru didactic aflat la început de drum. Astea da priorități, domnilor!

Nu suflă un cuvânt

Fostul ministru al Educației pare lovit de amnezie și nu suflă un cuvânt referitor la situația de mai sus. Spre regretul domniei sale, propaganda ieftină pe care o realizează partidului de guvernare nu are ecou și baze reale.

Unde s-au făcut majorările salariale în cursul anului 2017?

Iată ce scrie domnul Pop

➢ începând cu 1 ianuarie 2017, salariile de bază ale personalului din învățământ, aferente lunii decembrie 2016, s-au majorat în medie cu 15%, (Legea nr. 250/2016 privind aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 20/2016 pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 57/2015 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2016, prorogarea unor termene, precum și unele măsuri fiscal-bugetare şi pentru modificarea și completarea unor acte normative și HG nr.38/2017)

➢ începând cu 1 ianuarie 2017, salariile de bază ale personalului nedidactic din cadrul inspectoratelor şcolare sau majorat cu 15% (Legea nr.250/2016 și OUG nr.9/2017 privind unele măsuri bugetare în anul 2017, prorogarea unor termene, precum şi modificarea şi completarea unor acte normative)

Te invităm în grupul Facebook „La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

Distribuie:

Ultimele știri

Mai multe
înrudite

Acestea sunt revendicările grevei de avertisment de astăzi, 19 ianuarie, 2022

Miercuri, 19 ianuarie 2022 Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de...

Marius Nistor, mesaj de ultim moment pentru profesorii greviști

Bună dimineața! Astăzi este o zi importantă pentru noi....

Participi la greva de miercuri? Cunoști aceste prevederi legale?

rcuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat din sistemul de învățământ, și nu numai, se vor afla în grevă de avertisment pentru două ore

Miercuri, 19 ianuarie 2022, cadrele didactice vor înceta lucrul în întreaga țară. Va fi grevă

Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat afiliați la Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET” vor înceta lucrul.
20 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap