Vouchere în valoare de 1000 RON pentru cursurile profesorilor. Sunt valabile în anul școlar 2020-2021

Trebuie citite

Vouchere de 1000 de lei

Cadrele didactice care vor să își dezvolte competențele digitale în vederea predării online vor putea primi vouchere în valoare de 1000 de lei. Acești bani vor putea fi folosiți doar pentru achiziționarea de cursuri care răspund acestor cerințe. Din păcate, doar acele cadre didactice care lucrează în Sectorul 5 al capitalei se vor putea înscrie în proiect și doar pe perioada anului școlar 2020-2021.

Detalii

Pentru a veni în sprijinul profesorilor Consiliul local al Sectorului 5 al capitalei a inițiat și aprobat programul “Voucher educațional” , vezi detalii. Proiectul se va desfășura în colaborare cu Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache” și unitățile de învățământ preuniversitar de stat din sector. Școlile se obligă să promoveze programul și să distribuie aceste vouchere educaționale tuturor cadrelor didactice interesate.

Decont pentru cursuri

Așadar pentru a beneficia de aceste vouchere trebuie să lucrezi în sectorul 5. Din păcate, nu avem informații referitoare la programe similare desfășurate și în alte locații din țară. Cu toate acestea, profesorii, după cum am scris aici, au posibilitatea de a-și deconta contravaloarea cursurilor pe care le au susținut. Este foarte importantă depunerea unei cereri, a actelor care dovedesc plata și absolvirea cursului.

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Nicu Cotescu: „Cu atâtea experimente, cerințe, denigrări, obligații, schimbări și implicit pierderea autorității școlare o să ajungem să importăm din orient dascăli!”

Nicu CotescuProfesorul sindicalist Nicu Cotescu, președintele Sindicatului Învățământului FSE „Spiru Haret” Dolj, vine cu o replică publică la noua...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -