28 de noi programe de formare continuă au fost acreditate

Trebuie citite

Programe de formare continuă nou aprobate

Ministerul Educației Naționale a acreditat 28 de programe de formare continuă noi, la propunerea Caselor Corpului Didactic din teritoriu. Acestea sunt adresate cadrelor didcatice din învățământul preuniversitar, au o durată care variază între 42 și 122 de ore, în funcție de domeniul tematic ales.

Cui se adresează?

Conform Ordinului Ministrului, cele 28 de programe de formare continuă sunt destinate personalului didactic de predare, personalului didactic cu funcții de conducere, îndrumare și control, precum și personalului didactic auxiliar din învățământul preuniversitar. Cu alte cuvinte, toți profesorii ar putea participa la unele din aceste cursuri.

Tematică

Tematica abordată de aceste cursuri este foarte diversă și interesantă. Management și leadership în educație, egalitate de șanse și de gen, competențe TIC/digitale, management și consiliere pentru cariera didactică, educație pentru sănătate, abilitare curriculară, educația copiilor cu CES.

Credite

Numărul de credite profesionale transferabile variază, după caz, între 10 și 30. Aceste credite au o valabilitate cuprinsă între trei și patru ani. în ceea ce privește durata cursurilor, aceasta este cuprinsă între 42 și 122 de ore.

Îți poți recupera investiția

Puțini dintre dumneavoastră cunosc faptul că legea vă permite să vă recuperați sumele de bani investite în cursurile de formare continuă, nu este un privilegiu, ci un drept. Pentru mai multe detalii care explorează acest subiect, vă invităm să accesați acest link.

Vezi oferta

Dacă vă interează să consultați, analizați comunicatul de presă care anunță acreditarea celor 28 de cursuri, semnat de ministrul Educației Naționale, vă invităm să accesați acest link. Pentru a vedea care sunt cele 28 de cursuri proaspăt acreditate, dați click aici.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Ai văzut noua listă a magazinelor agreate pentru prima de carieră didactică în 2023?

Noua listăNoua listă cu magazine la care îți poți cheltui banii din prima didactică a fost publicată pe site-ul...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -