Trebuie să vezi – reportaj realizat cu profesoara abuzată de la Școala din Poroschia

Trebuie citite

Pentru a putea viziona

Pentru a putea viziona reportajul care a apărut în cadrul emisiunii „Asta-i România”, difuzată de Kanal D în data de 16.12.2017, va trebui să folosești un browser web actualizat, capabil să ruleze clipuri YouTube. Pentru a porni materialul, trebuie să dai click pe butonul „Play” din centrul clipului. Acesta a fost setat să pornească din momentul în care în cadrul emisiunii mai sus amintite a apărut secvența dedicată cadrului didactic din Poroschia.

Scandalos

Scandalul cadrului didactic sechestrat și abuzat la școala Gimnazială din Poroschia a fost în atenția întregii societăți românești timp de câteva săptămâni. Dacă dorești detalii, te invităm să accesezi acest link.

Tatăl

Tatăl agresorului din Poroschia: “nici profesorii ăştia nu prea sunt buni” – detalii aici.

O altă reacție

Recentul scandal care vizează situația unui cadru didactic bătut, batjocorit și sechestrat de câțiva elevi de clasa a VIII-a dintr-o școală din Teleorman, a generat reacții extrem de puternice. Vezi aici un astfel de exemplu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Nicu Cotescu: „Cu atâtea experimente, cerințe, denigrări, obligații, schimbări și implicit pierderea autorității școlare o să ajungem să importăm din orient dascăli!”

Nicu CotescuProfesorul sindicalist Nicu Cotescu, președintele Sindicatului Învățământului FSE „Spiru Haret” Dolj, vine cu o replică publică la noua...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -