Trebuie să vezi – reportaj realizat cu profesoara abuzată de la Școala din Poroschia

Date:

Pentru a putea viziona

Pentru a putea viziona reportajul care a apărut în cadrul emisiunii „Asta-i România”, difuzată de Kanal D în data de 16.12.2017, va trebui să folosești un browser web actualizat, capabil să ruleze clipuri YouTube. Pentru a porni materialul, trebuie să dai click pe butonul „Play” din centrul clipului. Acesta a fost setat să pornească din momentul în care în cadrul emisiunii mai sus amintite a apărut secvența dedicată cadrului didactic din Poroschia.

Scandalos

Scandalul cadrului didactic sechestrat și abuzat la școala Gimnazială din Poroschia a fost în atenția întregii societăți românești timp de câteva săptămâni. Dacă dorești detalii, te invităm să accesezi acest link.

Tatăl

Tatăl agresorului din Poroschia: “nici profesorii ăştia nu prea sunt buni” – detalii aici.

O altă reacție

Recentul scandal care vizează situația unui cadru didactic bătut, batjocorit și sechestrat de câțiva elevi de clasa a VIII-a dintr-o școală din Teleorman, a generat reacții extrem de puternice. Vezi aici un astfel de exemplu.

Distribuie:

Ultimele știri

Mai multe
înrudite

Acestea sunt revendicările grevei de avertisment de astăzi, 19 ianuarie, 2022

Miercuri, 19 ianuarie 2022 Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de...

Marius Nistor, mesaj de ultim moment pentru profesorii greviști

Bună dimineața! Astăzi este o zi importantă pentru noi....

Participi la greva de miercuri? Cunoști aceste prevederi legale?

rcuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat din sistemul de învățământ, și nu numai, se vor afla în grevă de avertisment pentru două ore

Miercuri, 19 ianuarie 2022, cadrele didactice vor înceta lucrul în întreaga țară. Va fi grevă

Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat afiliați la Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET” vor înceta lucrul.
80 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap