Vrea ca profesorii să fie testați după modelul PISA. Lui i se sufla ca la școală

0
1573

După război…

După război, mulți eroi se arată…

Pentru-că tot își dă cu părerea despre sindicate, analfabetism funcțional și multe alte lucruri, cei de la USLIP Iași vă invită să revedeți imagini cu fostul ministru al Educației, promoția guvernul Boc.

Așa cum știți, eu sunt mai orientat pe soluții, nu povești. Așa că propun să fie date aceleași teste PISA profesorilor. Veți avea o mare surpriză. Ar trebui evaluați toți profesorii: celor sub nivel să li se livreze o formare adaptată timp de un an pentru a ajunge la nivel, iar dacă nu reușesc nici atunci… asta e. În loc de miliarde date oengeurilor de apartament mai bine am face un moment zero al reselecției profesorilor… Imbecilizarea adusă de pesedizare a cotropit de multă vreme universitățile iar acum a ajuns la clasă și schimonosește mințile copiilor noștri.

Opinia despre pixelul albastru

Omul de știință, băsitul Funeriu, în acțiune.

Citește continuarea

Un fost ministru al Educației cere testarea tuturor profesorilor. Dorește o reselecție a cadrelor didactice

Sub asediul habarniștilor, cade și ultima redută – ÎNVĂȚĂMÂNTUL!

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Înscrie-te aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

Acest domn a fost Ministru al Educației în România între 2009-2012❗ Dumnealui emite opinii despre Educație, analfabetism funcțional, sindicate… Recent domnul Funeriu propunea ca profesorii din România să fie testați după testele PISA. Dacă/poate doriți să (re)vedeți?

Geplaatst door USLIP IASI News op Donderdag 5 december 2019