Un fost ministru al Educației cere testarea tuturor profesorilor. Dorește o reselecție a cadrelor didactice

Date:

Ministru al Educației

Un fost ministru al Educației, despre Daniel Petru Funeriu este vorba, face o solicitare pe care cei mai mulți o vor primi cu revoltă. Într-o postare pe Facebook, acesta solicită testarea tuturor cadrelor didactice și, în funcție de rezultatele acestora, o reselecție.

Așa cum știți, eu sunt mai orientat pe soluții, nu povești. Așa că propun să fie date aceleași teste PISA profesorilor. Veți avea o mare surpriză. Ar trebui evaluați toți profesorii: celor sub nivel să li se livreze o formare adaptată timp de un an pentru a ajunge la nivel, iar dacă nu reușesc nici atunci… asta e. În loc de miliarde date oengeurilor de apartament mai bine am face un moment zero al reselecției profesorilor… Imbecilizarea adusă de pesedizare a cotropit de multă vreme universitățile iar acum a ajuns la clasă și schimonosește mințile copiilor noștri.

Reselecție

Momentul zero de care amintea fostul ministru trebuie tratat cu mare atenție. Totuși, să sugerezi că există profesori incapabili să ia o notă de trecere la testele PISA, nu este un lucru onorabil. Indiferent de cât de bune sunt intențiile asucunse într-un astfel de proiect, Funeriu nu ar trebui să vorbească fără dovezi.

Teoretic, un fost ministru ar trebui să cunoască și să înțeleagă modul în care profesorii ajung să predea în sistemul public, precum și modul în care funcționează sistemul gradelor didactice? Să înțelegem că, examenele pe care profesorii le dau nu mai valorează nimic? Chiar așa de dezastruos este sistemul educațional autohton, domnule ministru?

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Înscrie-te aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

Așa cum știți, eu sunt mai orientat pe soluții, nu povești. Așa că propun să fie date aceleași teste PISA profesorilor….

Geplaatst door Daniel P. Funeriu op Dinsdag 3 december 2019

Distribuie:

Ultimele știri

Mai multe
înrudite

Acestea sunt revendicările grevei de avertisment de astăzi, 19 ianuarie, 2022

Miercuri, 19 ianuarie 2022 Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de...

Marius Nistor, mesaj de ultim moment pentru profesorii greviști

Bună dimineața! Astăzi este o zi importantă pentru noi....

Participi la greva de miercuri? Cunoști aceste prevederi legale?

rcuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat din sistemul de învățământ, și nu numai, se vor afla în grevă de avertisment pentru două ore

Miercuri, 19 ianuarie 2022, cadrele didactice vor înceta lucrul în întreaga țară. Va fi grevă

Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat afiliați la Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET” vor înceta lucrul.
1.2K Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap