Un fost ministru al Educației cere testarea tuturor profesorilor. Dorește o reselecție a cadrelor didactice

Trebuie citite

Ministru al Educației

Un fost ministru al Educației, despre Daniel Petru Funeriu este vorba, face o solicitare pe care cei mai mulți o vor primi cu revoltă. Într-o postare pe Facebook, acesta solicită testarea tuturor cadrelor didactice și, în funcție de rezultatele acestora, o reselecție.

Așa cum știți, eu sunt mai orientat pe soluții, nu povești. Așa că propun să fie date aceleași teste PISA profesorilor. Veți avea o mare surpriză. Ar trebui evaluați toți profesorii: celor sub nivel să li se livreze o formare adaptată timp de un an pentru a ajunge la nivel, iar dacă nu reușesc nici atunci… asta e. În loc de miliarde date oengeurilor de apartament mai bine am face un moment zero al reselecției profesorilor… Imbecilizarea adusă de pesedizare a cotropit de multă vreme universitățile iar acum a ajuns la clasă și schimonosește mințile copiilor noștri.

Reselecție

Momentul zero de care amintea fostul ministru trebuie tratat cu mare atenție. Totuși, să sugerezi că există profesori incapabili să ia o notă de trecere la testele PISA, nu este un lucru onorabil. Indiferent de cât de bune sunt intențiile asucunse într-un astfel de proiect, Funeriu nu ar trebui să vorbească fără dovezi.

Teoretic, un fost ministru ar trebui să cunoască și să înțeleagă modul în care profesorii ajung să predea în sistemul public, precum și modul în care funcționează sistemul gradelor didactice? Să înțelegem că, examenele pe care profesorii le dau nu mai valorează nimic? Chiar așa de dezastruos este sistemul educațional autohton, domnule ministru?

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Înscrie-te aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

Așa cum știți, eu sunt mai orientat pe soluții, nu povești. Așa că propun să fie date aceleași teste PISA profesorilor….

Geplaatst door Daniel P. Funeriu op Dinsdag 3 december 2019
- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Nicu Cotescu: „Cu atâtea experimente, cerințe, denigrări, obligații, schimbări și implicit pierderea autorității școlare o să ajungem să importăm din orient dascăli!”

Nicu CotescuProfesorul sindicalist Nicu Cotescu, președintele Sindicatului Învățământului FSE „Spiru Haret” Dolj, vine cu o replică publică la noua...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -