Încă o filmare care surprinde un grav act de violență

Date:

Violență

O filmare (poate fi urmărită la finalul articolului) în care un elev încearcă să distrugă o tablă de clasă a fost postată pe Facebook. Aceasta a fost realizată în cursul anul 2018, asta dacă ne raportăm la informațiile pe care ni le prezintă clipul video. Din câte se pare, orașul în care nelegiuirea a avut loc este Brăila. Alte două cazuri de violență pot fi vizionate aici și de aici 

Cea mai mare greșeală

Profesorii comit în prezent una dintre cele mai grave erori ce se poate lăsa cu urmări extrem de serioase. Chiar dacă legea și regulementele unităților de învățământ sunt de partea cadrelor didactice, acestea persistă inocent în ignoranță. Și, din câte se pare, nici faptul că majoritatea scandalurilor din sistem au avut drept bază respectiva eroare, nu îi determină pe angajații din educație să își reviziuiască atitudinea. Continuarea articolului poate fi citită aici.

Video

Vă invităm să urmăriți cu atenție clipul video și să vă exprimați opinia.

#NoComent??Se întâmpla la o scoala din Brăila! M-a făcut mama şcolar. Cu tigari si celular. Răngi, cuțite si topoare , toate le-avem in ghiozdane. Rusineeee! Nu mai am cuvinte. Dar pot să vă spun că imi este frică de ziua de mâine. ?????#RomaniaTrezestete!

Geplaatst door Mihai_Andrei2024 op Maandag 30 september 2019

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

Distribuie:

Ultimele știri

Mai multe
înrudite

Acestea sunt revendicările grevei de avertisment de astăzi, 19 ianuarie, 2022

Miercuri, 19 ianuarie 2022 Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de...

Marius Nistor, mesaj de ultim moment pentru profesorii greviști

Bună dimineața! Astăzi este o zi importantă pentru noi....

Participi la greva de miercuri? Cunoști aceste prevederi legale?

rcuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat din sistemul de învățământ, și nu numai, se vor afla în grevă de avertisment pentru două ore

Miercuri, 19 ianuarie 2022, cadrele didactice vor înceta lucrul în întreaga țară. Va fi grevă

Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat afiliați la Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET” vor înceta lucrul.
75 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap