Video – profesoară amenințată cu bătaia de un elev. Până când?!

Trebuie citite

Lipsiți de apărare!

Lipsiți de apărare, aceasta este situația reală a celor aproximativ 300 de mii de cadre didactice din România. Factorii de decizie refuză să adopte legi care să ofere o protecție reală celor care sunt tot mai des puși în situația de a deveni victimele unor părinți și elevi. Ba mai mult, presa, prin popularizarea doar a aspectelor negative existente în sistemul educațional, pune gaz pe foc.

Până când?

Ne întrebăm care este motivul real al lipsei de reacție pe care o manifestă clasa politică? De ce nu se vrea crearea unui climat se securitate pentru elevi și profesori? Ce se urmărește în realitate!?

Video

Vă invităm să urmăriți un clip postat pe rețeaua de socializare Facebook. Imaginile nu mai au nevoie de niciun comentariu. Nu uitați să distribuiți!

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Nicu Cotescu: „Cu atâtea experimente, cerințe, denigrări, obligații, schimbări și implicit pierderea autorității școlare o să ajungem să importăm din orient dascăli!”

Nicu CotescuProfesorul sindicalist Nicu Cotescu, președintele Sindicatului Învățământului FSE „Spiru Haret” Dolj, vine cu o replică publică la noua...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -