VIDEO. Încă o profesoară batjocorită în timpul orelor. S-a întâmplat la Brașov

Trebuie citite

Încă o profesoară

Sunt tot mai des întâlnite și mai grave. Parcă nimeni și nimic nu poate opri valul de batjocură care se revarsă asupra a tot mai multe cadre didactice. Părăsiți de stat și lege, profesorii nu pot decât să îndure. Până când?!

Al câtelea?

Dacă ieri am scris aici despre un alt incident revoltător, astăzi avem un subiect similar. Victima elevei pare a fi un cadru didactic care predă la un liceu din Brașov, mai precis Colegiul Tehnic de Construcţii Montaj „Victor Jinga” Săcele.

De o nesimțire groaznică…

Imaginile postate pe rețeaua de socializare TikTok (vezi detalii), de foarte mare succes în rândul tinerilor, sunt filmate în timpul unei ore de curs. Indiferent de rugămințile cadrului didactic, eleva nu se oprește din batjocură. Îți recomandăm să urmărești clipul video publicat la finalul acestui material.

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Nicu Cotescu: „Cu atâtea experimente, cerințe, denigrări, obligații, schimbări și implicit pierderea autorității școlare o să ajungem să importăm din orient dascăli!”

Nicu CotescuProfesorul sindicalist Nicu Cotescu, președintele Sindicatului Învățământului FSE „Spiru Haret” Dolj, vine cu o replică publică la noua...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -