Peste 3500

Mai mult de 3500 de auxiliare didactice au fost aprobate de minister. După cum știți deja, la începutul lunii august, toate auxiliarele școlare au fost interzise printr-o hotărâre a ministrului Educației Naționale. Ulterior, ca urmare a scandalului uriaș iscat și după ce auxiliarele au trecut printr-un rapid proces de verficare, cele mai multe au reprimit avizul.

Legea?

Conform Art. 69 alin (1) din Legea Educatiei Naționale:

“În unităţile de învăţământ de stat sau particulare se utilizează manuale şcolare şi alte auxiliare didactice APROBATE de Ministerul Educaţiei Nationale.”

Lista

Lista, conținând titlurile auxiliarelor școlare aprobate de minister, poate fi accesată mai jos. Acest document conține, la momentul redactării acestui material, peste 3500 de titluri. Pentru a putea vizualiza conținutul în mod optim, vă recomandăm să descărcați documentul și să îl deschideți prin intermediul unei aplicații de vizualizat documente .pdf. Avantajul constă în posibilitatea de a folosi câmpul de căutare și de a identifica rapid un anumit autor sau titlu.

Alternativă

De asemenea, deși căutarea vă va fi îngreunată, puteți folosi și browserul web. Nu uitați să mențineți PC-ul cu actualizările la zi. În plus, reverificați documentul, deoarece este în curs de actualizare.

Vezi Lista aici