Informații importante referitoare la mărirea salarială din ianuarie 2020. Le cunoști?

Trebuie citite

Informații importante

Mergem pe premiza că deții aceste informații (detalii). Practic, de la 1 ianuarie 2020, angajații din sistemul educațional vor primi mai mulți bani. Deoarece, conform tradiției, prin mediul public sau vehiculat mai multe informații voit eronate, vă invităm să citiți și să distribuiți acest material.

Dacă doriți să calculați cât urmează să primiți, acest material vă este de ajutor.

25% din … nimic

Mult trâmbițata mărirea de la 1 ianuarie 2020 nu se referă la o majorare cu 25% a salariului. Practic, vorbim de 25% din diferența rămasă până la grila din 2022. Cu alte cuvinte, praf în ochi!

Cine nu beneficiază?

Mărirea salarială nu se aplică tuturor. Cei care sunt salarizați deja la valoarea din 2022 nu beneficiază.

Când iei banii?

Mărirea salarială va intra pe fluturașul din luna februarie. Știm cu toții, salariul se calculează pe luna anterioară, nu pe cea în curs. Deci, până în februarie mai aveți de așteptat.

Sporurile sunt la pământ

Cele mai multe sporuri vor fi calculate, din păcate, la valoarea salariilor din lunile iulie/decembrie 2016. Complet anormal, corect?

Indemnizația de hrană

Lipsa corectitudinii se manifestă și asupra modului de calcul al indemnizației de hrană. Aceasta rămâne calculată la salariul minim de 1450 lei. Să nu uităm, de la 1 ianuarie 2020 salariul minim a crescut de la 2080 lei la 2230 lei.

Doctoratul

Sporul de doctorat rămâne calculat la valoare din decembrie 2018, 1900 de lei.

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Nicu Cotescu: „Cu atâtea experimente, cerințe, denigrări, obligații, schimbări și implicit pierderea autorității școlare o să ajungem să importăm din orient dascăli!”

Nicu CotescuProfesorul sindicalist Nicu Cotescu, președintele Sindicatului Învățământului FSE „Spiru Haret” Dolj, vine cu o replică publică la noua...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -