Care mai este situația subvenției de 150 de euro?

Trebuie citite

În căutarea subvenției de 150 de euro

Tăcere totală în ceea ce privește situația subvenției de 150 de euro pentru perfecționare didactică. Aceasta ar fi trebuit acordată individual, în ultimii ani, tuturor cadrelor didactice care își desfățoară activitatea pe teritoriul României. În lipsa oricăror lămuriri venite din partea autorităților competente, dezamăgirea, indignarea și diversele teorii ale conspirației sunt la putere în instituțiile școlare. Prin unele zone s-a așternut uitarea.

Este de prisos să mai precizăm cât de utili erau acei bani pentru perfecționarea cadrelor didactice.

O încercare

În încercarea de a face lumină în acest caz, senatorul PSD, Liviu Marian Pop a adresat, în data de 23 XI 2015, o întrebare actualului ministru a educației, referitoare la situația sumei mai sus menționate. Până la data realizării acestui material, Ministerul Educației nu a oferit încă răspunsul. Mai jos, puteți citi întrebarea.

Răspunsul?

Din păcate, pentru a întreține și mai mult misterul, senatorul mai sus invocat nu a mai postat răspunsul primit din partea autorităților.

Tu cum comentezi această situație?

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Nicu Cotescu: „Cu atâtea experimente, cerințe, denigrări, obligații, schimbări și implicit pierderea autorității școlare o să ajungem să importăm din orient dascăli!”

Nicu CotescuProfesorul sindicalist Nicu Cotescu, președintele Sindicatului Învățământului FSE „Spiru Haret” Dolj, vine cu o replică publică la noua...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -