Care mai este situația subvenției de 150 de euro?

Trebuie citite

În căutarea subvenției de 150 de euro

Tăcere totală în ceea ce privește situația subvenției de 150 de euro pentru perfecționare didactică. Aceasta ar fi trebuit acordată individual, în ultimii ani, tuturor cadrelor didactice care își desfățoară activitatea pe teritoriul României. În lipsa oricăror lămuriri venite din partea autorităților competente, dezamăgirea, indignarea și diversele teorii ale conspirației sunt la putere în instituțiile școlare. Prin unele zone s-a așternut uitarea.

Este de prisos să mai precizăm cât de utili erau acei bani pentru perfecționarea cadrelor didactice.

O încercare

În încercarea de a face lumină în acest caz, senatorul PSD, Liviu Marian Pop a adresat, în data de 23 XI 2015, o întrebare actualului ministru a educației, referitoare la situația sumei mai sus menționate. Până la data realizării acestui material, Ministerul Educației nu a oferit încă răspunsul. Mai jos, puteți citi întrebarea.

Răspunsul?

Din păcate, pentru a întreține și mai mult misterul, senatorul mai sus invocat nu a mai postat răspunsul primit din partea autorităților.

Tu cum comentezi această situație?

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Sindicatele anunță PLANUL B

Sindicatele Sindicatele par a nu fi luate în serios de actualii guvernanți. Rezolvarea grevei generale declanșată astăzi pare a nu...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -