duminică, noiembrie 28, 2021

Voucherele de vacanță determină o solicitare de urgență din partea sindicatelor. Citește, te privește!

EDITORIAL

Voucherele, un subiect fierbinte

Voucherele de vacanță reprezintă unul dintre cele mai discutate subiecte ale momentului în mediul profesoral, și asta de ceva vreme încoace. Deși informație, oficială și mai puțin oficială, se găsește din belșug, lipsește încrederea bugetarilor în factorii politici.

Solicitare în regim de urgență

În sprijinul cadrelor didactice, al liderilor de sindicat din școli și al directorilor unităților de învățământ a venit astăzi „Circulara Sindicatului „Spiru Haret” Bacău privind acordarea voucherelor de vacanță. În circulara pe care sindicatul băcăuan a postat-o pe site-ul propriu, directorii unităților de învățământ sunt invitați să acționeze în regim de urgență pentru acordarea voucherelor de vacanță. De asemenea, sindicaliștii atrag atenția asupra faptului că voucherele de vacanță se acordă de comun acord cu reprezentanții sindicatelor din școli.

„În aceste condiții, vă rugăm să solicitați, în regim de urgență, autorităților locale finanțarea corespunzătoare în vederea acordării voucherelor de vacanță salariaților din unitate.

Vă rugăm să aveți în vedere și faptul că voucherele de vacanță de acordă de comun acord cu organizațiile sindicale legal constituite sau, în absența acestora, cu reprezentanții salariaților – art. I pct. 1 alin. (24) din O.U.G. nr. 46/2017.”

Citește Circulara Sindicatului „Spiru Haret” Bacău privind acordarea voucerelor de vacanță

- Advertisement -
- Advertisement -

Latest News

Ministrul Sănătății îi învrăjbește pe părinți împotriva profesorilor

Ministrul Sănătății Într-o emisiune la postul de casă al actualei puteri, la Digi 24 ne referim, actualul ministru al Sănătății...
- Advertisement -

ARTICOLE SIMILARE

- Advertisement -