Voucherele de vacanță determină o solicitare de urgență din partea sindicatelor. Citește, te privește!

Date:

Voucherele, un subiect fierbinte

Voucherele de vacanță reprezintă unul dintre cele mai discutate subiecte ale momentului în mediul profesoral, și asta de ceva vreme încoace. Deși informație, oficială și mai puțin oficială, se găsește din belșug, lipsește încrederea bugetarilor în factorii politici.

Solicitare în regim de urgență

În sprijinul cadrelor didactice, al liderilor de sindicat din școli și al directorilor unităților de învățământ a venit astăzi „Circulara Sindicatului „Spiru Haret” Bacău privind acordarea voucherelor de vacanță. În circulara pe care sindicatul băcăuan a postat-o pe site-ul propriu, directorii unităților de învățământ sunt invitați să acționeze în regim de urgență pentru acordarea voucherelor de vacanță. De asemenea, sindicaliștii atrag atenția asupra faptului că voucherele de vacanță se acordă de comun acord cu reprezentanții sindicatelor din școli.

„În aceste condiții, vă rugăm să solicitați, în regim de urgență, autorităților locale finanțarea corespunzătoare în vederea acordării voucherelor de vacanță salariaților din unitate.

Vă rugăm să aveți în vedere și faptul că voucherele de vacanță de acordă de comun acord cu organizațiile sindicale legal constituite sau, în absența acestora, cu reprezentanții salariaților – art. I pct. 1 alin. (24) din O.U.G. nr. 46/2017.”

Citește Circulara Sindicatului „Spiru Haret” Bacău privind acordarea voucerelor de vacanță

Distribuie:

Ultimele știri

Mai multe
înrudite

Ministrul Educației vrea să modifice norma didactică pentru anumite categorii de profesori

Norma didactică reprezintă un nou subiect de discuție pentru actualul ministrul al Educației. Conform declarațiilor acestuia în cadrul unei conferințe de presă

„Autoritățile” vor să impună un nou obicei privitor la data începerii școlii

Se pare că autoritățile au luat o hotărâre care va uniformiza data la care vor începe cursurile școlare în fiecare an. În acest scop vor renunța la tradiționala dată de 15 septembrie pentru a impune „obiceiuri noi”

ARACIP schimbă abordarea. Cunoști aceste noutăți foarte importante?

Noul președinte al ARACIP (Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar), Mariana Dogaru, a făcut publice câteva elemente de noutate care ar trebui cunoscute de cadrele didactice

Reformă radicală: „o mare parte din școala generală poate fi înlocuită cu documentare”

O idee de reformă radicală a apărut în spațiul public în emisiunea „Nod în papură” de la DC NEWS. Ajunsă pe mâinile capabile ale marilor experți și reformatori ai educației din spațiul public românesc,
65 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap