Orice dascăl ar aprecia astfel de vorbe de la părinții elevilor

Date:

Societatea noastră, poate ca rezultat al unor interese distructive, a ajuns să minimizeze rolul școlii și al dascălilor. Efortul lor este văzut și apreciat din ce în ce mai puțin, chiar cu tendința de a-i transforma în țapi ispășitori, în sursa tuturor relelor. Sperăm ca lucrurile să revină la normal, iar importanța educației să fie văzută de către factorii de decizie ai acestei țări.

Îndrăgita actriță Maia Morgenstern ține să le mulțumescă profesorilor și Școlii în general pentru contribuția adusă la pregătirea și instruirea copiilor pentru viață. Redăm integral mai jos mesajul postat de către artistă pe pagina sa de Facebook cu ocazia examenelor de Capacitate și Bacalauret pe care copiii săi le-au susținut anul acesta.

„Copiii mei au avut examene anul acesta: Capacitatea și Bacalaureatul. Ei vor primi note. Aceste note reprezintă rezultatele lor. O etapă a educației lor s-a încheiat. Ii felicit și le mulțumesc. Dar mai ales doresc sa le mulțumesc profesorilor și dascălilor. Doresc sa mulțumesc Școlii. Le mulțumesc din suflet tuturor celor care au contribuit la pregătirea și instruirea copiilor pentru viață. Nu a fost ușor și sunt conștientă că perfecțiune nu există. Există însă răbdare și dragoste pentru elevi. Există. Noi am întâlnit-o. Și pentru asta sunt cu adevărat recunoscătoare. Vă mulțumesc”

 

 

Distribuie:

Ultimele știri

Mai multe
înrudite

Acestea sunt revendicările grevei de avertisment de astăzi, 19 ianuarie, 2022

Miercuri, 19 ianuarie 2022 Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de...

Marius Nistor, mesaj de ultim moment pentru profesorii greviști

Bună dimineața! Astăzi este o zi importantă pentru noi....

Participi la greva de miercuri? Cunoști aceste prevederi legale?

rcuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat din sistemul de învățământ, și nu numai, se vor afla în grevă de avertisment pentru două ore

Miercuri, 19 ianuarie 2022, cadrele didactice vor înceta lucrul în întreaga țară. Va fi grevă

Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat afiliați la Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET” vor înceta lucrul.
7 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap