Orice dascăl ar aprecia astfel de vorbe de la părinții elevilor

Trebuie citite

Societatea noastră, poate ca rezultat al unor interese distructive, a ajuns să minimizeze rolul școlii și al dascălilor. Efortul lor este văzut și apreciat din ce în ce mai puțin, chiar cu tendința de a-i transforma în țapi ispășitori, în sursa tuturor relelor. Sperăm ca lucrurile să revină la normal, iar importanța educației să fie văzută de către factorii de decizie ai acestei țări.

Îndrăgita actriță Maia Morgenstern ține să le mulțumescă profesorilor și Școlii în general pentru contribuția adusă la pregătirea și instruirea copiilor pentru viață. Redăm integral mai jos mesajul postat de către artistă pe pagina sa de Facebook cu ocazia examenelor de Capacitate și Bacalauret pe care copiii săi le-au susținut anul acesta.

„Copiii mei au avut examene anul acesta: Capacitatea și Bacalaureatul. Ei vor primi note. Aceste note reprezintă rezultatele lor. O etapă a educației lor s-a încheiat. Ii felicit și le mulțumesc. Dar mai ales doresc sa le mulțumesc profesorilor și dascălilor. Doresc sa mulțumesc Școlii. Le mulțumesc din suflet tuturor celor care au contribuit la pregătirea și instruirea copiilor pentru viață. Nu a fost ușor și sunt conștientă că perfecțiune nu există. Există însă răbdare și dragoste pentru elevi. Există. Noi am întâlnit-o. Și pentru asta sunt cu adevărat recunoscătoare. Vă mulțumesc”

 

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Nicu Cotescu: „Cu atâtea experimente, cerințe, denigrări, obligații, schimbări și implicit pierderea autorității școlare o să ajungem să importăm din orient dascăli!”

Nicu CotescuProfesorul sindicalist Nicu Cotescu, președintele Sindicatului Învățământului FSE „Spiru Haret” Dolj, vine cu o replică publică la noua...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -