Noi prevederi privind activitatea cadrelor didactice pe durata stării de urgență. Situația din prezent nu va mai continua

Trebuie citite

Activitatea cadrelor didactice

Activitatea cadrelor didactice, conform noului Decret pentru prelungirea Stării de Urgență, va fi mult mai bine reglementată. În zilele care urmează MEC ar trebui să vină cu un set de reguli și măsuri în acest sens.

Art. 49

Pe durata stării de urgență, cursurile din toate unitățile și instituțiile de învățământ se suspendă.”

Art. 77

”Art. 77. – Pe durata stării de urgență, se suspendă toate activitățile didactice ce impun prezența fizică a ante-preșcolarilor, preșcolarilor, elevilor și studenților în unitățile și instituțiile de învățământ.

Art. 78

Art. 78. – Pe durata stării de urgență, unitățile de învățământ preuniversitar organizează, în măsura posibilităților, desfășurarea de activități din planurile de învățământ, în format online. Derularea acestor activități, precum și modul de recuperare a elementelor care nu pot fi parcurse în această perioadă se stabilesc de către Ministerul Educației și Cercetării.”

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Nicu Cotescu: „Cu atâtea experimente, cerințe, denigrări, obligații, schimbări și implicit pierderea autorității școlare o să ajungem să importăm din orient dascăli!”

Nicu CotescuProfesorul sindicalist Nicu Cotescu, președintele Sindicatului Învățământului FSE „Spiru Haret” Dolj, vine cu o replică publică la noua...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -