Titularizare 2020. Vezi când vor începe înscrierile și când va avea loc proba scrisă

Trebuie citite

Titularizare 2020

Au apărut informații oficiale referitoare la desfășurarea examenul de Titularizare din acest an. Ministrul Educației a fost prezent la emisiunea Tema Zile de la TVR 1, emisiune care a avut loc pe 03 Iulie 2020. Conform declarațiilor primului om din învățământ, acest examen se va desfășura în condiții speciale pe data de 29 iulie, la o săptămână de la proba scrisă pentru Definitivat. Înscrierile vor putea avea loc începând cu data de 9 iulie.

Examenul de Titularizare se va susține în data de 29 iulie, tot în condiții speciale.
Trebuie să spunem că a fost legea 55 prin care erau interzise aceste concursuri, prin urmare ar trebui să suspend acest proces de realizarea a concursului titularizare pentru profesori.
A fost promulgată lege acum, o altă lege, de către președintele României Klaus Iohannis și putem să susținem acest examen.

Ordinul cu calendarul a fost aprobat și începând cu data de nouă iulie candidații își pot depune dosarele

sursa: Tema Zile, TVR 1

Ar putea fi util

Materialele de mai jos ar putea fi utile pentru cei care vor participa la examenul de Titularizare.

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Nicu Cotescu: „Cu atâtea experimente, cerințe, denigrări, obligații, schimbări și implicit pierderea autorității școlare o să ajungem să importăm din orient dascăli!”

Nicu CotescuProfesorul sindicalist Nicu Cotescu, președintele Sindicatului Învățământului FSE „Spiru Haret” Dolj, vine cu o replică publică la noua...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -