Salarii uriașe la Ministerul Educației. O altă lume!

Trebuie citite

„Ca-n afară”

Salarizare ca-n afară la Ministerul Educației Naționale. Din păcate, nu putem spune același lucru și despre salariile cadrelor didactice din țară. În comparație cu salariul ministrului, salariul unui profesor debutant este mizer. Nu ne crezi, consultă lista de la finalul acestui articol.

Ce o să aflați

  • Lista funcţiilor din Ministerul Educaţiei
  • Salariul Ministrului Educaţie Naţionale.
  • Salariile angajaţilor MEN.
  • Salariile angajaților OI POCU
  • Salariile angajaţilor UMP
  • Valoarea sporurilor de condiţii vătămătoare

Întrebare

Spor de condiții vătămătoare??? Serios?!

Avem cei mai prost plătiți profesori din UE

Dacă pe la minister salariile sunt de poveste, conform acestui studiu, profesorii români sunt plasați la coada clasamentului european, asta din punctul de vedere al salarizării. Te invităm să citești și să distribui.

Și pe la primării

Nu doar prin Ministerul Educației salarile unui șofer se pot măsura cu cele ale unui cadru didactic cu gradul I. În cam toate primăriile din țară, până și femeile de serviciu primesc mai mult decât un profesor cu câțiva ani vechime. Vrei să te convingi? Citește acest material.

Salarizare

sursa: men

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Nicu Cotescu: „Cu atâtea experimente, cerințe, denigrări, obligații, schimbări și implicit pierderea autorității școlare o să ajungem să importăm din orient dascăli!”

Nicu CotescuProfesorul sindicalist Nicu Cotescu, președintele Sindicatului Învățământului FSE „Spiru Haret” Dolj, vine cu o replică publică la noua...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -