S-a început distribuirea voucherelor de vacanță în școli

Trebuie citite

A fost adevărat

Săptămâna trecută, cei de la USLIP Iași au făcut următorul anunț.

Sumele alocate pentru #voucherele de #vacanță sunt deja în conturile de la trezorerie ale Inspectoratelor Școlare Județene din toată țara, inclusiv județul Iași!

Avem rugămintea către unitățile școlare din județul Iași care nu au procedura de achiziție îndeplinită să o facă în regim de urgență pentru ca în cursul săptămânii viitoare toți angajații să intre în posesia voucherelor de vacanță!

Conform anunțului USLIP Iași, banii necesari acordării voucherelor de vacanță au fost virați în conturile județene de la trezorerii ale ISJ-urilor din întreaga țară. Acest pas fiind urmat, după cum veți vedea mai jos, de începerea acordării acestor bonuri de vacanță către cei îndreptățiți.

Au început distribuirea

Tot pe contul Facebook, la câteva zile distanță, USLIP Iași a publicat o fotografie sugestivă cu următorul comentariu.

În județul Iași voucherele de vacanță au început să ajungă în școli!

Comentariile care însoțesc imaginea sugerează faptul că sunt unități de învățământ în care distribuirea voucherelor a început. DIn păcate, din partea instituțiilor responsabile, nu există în acest moment nicio informare oficială.

Până luni

Reprezentanții USLIP Iași au precizat că informațiile postate fac referire doar la situația din județul Iași. Aceștia au sugerat că tichetele de vacanță vor fi acordate în județul mai sus amintit până  la începutul săptămânii viitoare.

Se vor da până luni în toate ȘCOLILE

….

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

De știut!

Aceasta este suma cu care tichetele de vacanță vor fi impozitate.

Acesta este lista unităților care primesc vouchere de vacanță.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Nicu Cotescu: „Cu atâtea experimente, cerințe, denigrări, obligații, schimbări și implicit pierderea autorității școlare o să ajungem să importăm din orient dascăli!”

Nicu CotescuProfesorul sindicalist Nicu Cotescu, președintele Sindicatului Învățământului FSE „Spiru Haret” Dolj, vine cu o replică publică la noua...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -