Lista unităților acceptate pentru vouchere de vacanță

Date:

Lista unităților afiliate

Pe mai multe pagini și grupuri Facebook, site-uri ori forumuri, circulă mai multe liste cu unitățile afiliate care acceptă vouchere de vacanță în anul 2018. Această listă o veți putea accesa și prin intermediul laclasă.ro, fiind plasată la finalul acestui material.

La o simplă căutare pe Internet, deși sunt câteva sindicate, primării și instituții care o distribuie, veți descoperi că nu există nimic oficial. Deși ar fi trebuit ca Ministerul Turismului ori, în cazul profesorilor, Ministerul Educației să facă disponibil un document oficial care să conțină întreaga listă cu unități hoteliere care acceptă plata prin intermediul voucherelor oferite de stat, acest lucru nu se întâmplă. Nu este pentru prima dată când domnește confuzia, dacă nu, haosul. Interesul statului este invers proporțional cu cel al beneficiarilor acestui program.

Constantin Lungulescu

Constantin Lungulescu, Președinte al Sindicatului Învățământului Spiru Haret Dolj, intervievat în legătură cu această problemă, a sugerat cadrelor didactice să întrebe la agențiile de turism dacă unitățile hoteliere unde doresc să meargă acceptă plata cu vouchere.

Descarcă

După cum veți putea observa, documentul care circulă pe Internet nu este asumat de nimeni, fapt pentru care noi vă sugerăm să îl folosiți strict orientativ. Vă invităm să revizitați în viitor acest articol deoarece, pe măsură ce apar informații noi, acesta va fi actualizat.

Descarcă de aici

Descacă de pe serverul nostru

Distribuie:

Ultimele știri

Mai multe
înrudite

Acestea sunt revendicările grevei de avertisment de astăzi, 19 ianuarie, 2022

Miercuri, 19 ianuarie 2022 Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de...

Marius Nistor, mesaj de ultim moment pentru profesorii greviști

Bună dimineața! Astăzi este o zi importantă pentru noi....

Participi la greva de miercuri? Cunoști aceste prevederi legale?

rcuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat din sistemul de învățământ, și nu numai, se vor afla în grevă de avertisment pentru două ore

Miercuri, 19 ianuarie 2022, cadrele didactice vor înceta lucrul în întreaga țară. Va fi grevă

Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat afiliați la Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET” vor înceta lucrul.
178 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap