Ministerul Educației cere părerea profesorilor, elevilor și părinților

Trebuie citite

Implicare

Ministerul Educației solicită implicarea cadrelor didactice, elevilor și părinților în vederea completării unui chestionar online în scopul de a obține feedback-ul necesar redactării viitoarelor planurilor-cadru pentru ciclul liceal. Dat fiind faptul că suntem în fața unuia din rarele momente în care decidenții solicită opinia celor implicați, echipa laclasă.ro vă îndeamnă să vă sacrificați câteva clipe pentru a răspunde acestui chestionar. Nu vă vor fi solictate date de identificare, răspunsurile vor fi confidențiale iar completarea chestionarului durează câteva minute. Chestionarul poate fi completat până la data de 20 februarie 2018.

Comunicat

Procesul de consultare vizează obținerea unui feedback relevant din partea cadrelor didactice, inspectorilor școlari și a altor categorii de specialiști interesați de proiectele de plan-cadru pentru liceu.

Pentru a colecta sugestiile, opiniile sau comentariile pe acest subiect, este recomandată parcurgerea, în prealabil, a celor 3 propuneri de plan-cadru supuse dezbaterii, precum și a profilului de formare al absolventului de liceu. Suplimentar, pe lângă răspunsurile propriu-zise, pot fi făcute, dacă este cazul, observații și propuneri în spațiile special dedicate.

Menționăm că scopul acestei consultări publice nu vizează strict alegerea uneia dintre cele 3 variante propuse spre dezbatere, ci găsirea unei soluții optime.

sursa: aici

Click aici pentru a completa chestionarul

Te invităm în grupul Facebook „La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Ai văzut noua listă a magazinelor agreate pentru prima de carieră didactică în 2023?

Noua listăNoua listă cu magazine la care îți poți cheltui banii din prima didactică a fost publicată pe site-ul...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -