Ești curios să afli salariile mai marilor din inspectoratele școlare?

Date:

Salariile sub lupă

Pentru că legea obligă la transparență, ISJ-urile din întreaga țară au postat pe site-urile proprii liste cu salarizarea personalului angajat. Informațiile sunt publice, nu aveți de ce să vă temeți. Situația nu este nouă, acest fenomen se produce de ceva timp.

Puteți afla și voi

În cazul în care doriți să aflați care sunt salariile pe care cei din ISJ-ul județului dumneavoastră, le primesc, tot ce trebuie să faceți este să accesați site-ul acestor instituții. Bineînțeles, dacă nu le aveți adresele salvate în browser, va trebui să le căutați pe Google. Toată această activitate nu ar trebui să dureze mai multe de câteva secunde.

Atenție, situația diferă de la caz la caz, unele site-uri sunt mai intuitive, altele nu. Cu toate acestea, fiecare site este dotat cu un câmp de căutare, de obicei în partea dreaptă sus. Câmpul de căutare este instrumentul care ne permite să aflăm ceea ce ne interesează. Căutați termeni precum „organigramă” „stat de funcții”. Teoretic, pe lângă salarizarea din acest an, ar trebui să găsiți și salariile din anul precedent, cel puțin.

Un exemplu

Un exemplu grăitor puteți accesa aici ori vizualiza în imaginea de mai jos.​

Salarii ISJ Alba 2018
Sursa: http://www.isj.albanet.ro

Cresc salariile

Salariile vor crește de la 1 decembrie (vezi aici cu cât), fapt care va determina o indexare și a veniturilor angajaților Ministerului Educației. Dacă ai ratat articolul referitor la salariile acestora, te invităm să acceseazi acest link.

Distribuie:

Ultimele știri

Mai multe
înrudite

Miercuri, 19 ianuarie 2022, cadrele didactice vor înceta lucrul în întreaga țară. Va fi grevă

Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat afiliați la Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET” vor înceta lucrul.

Se pregătește închiderea școlilor în ianuarie? Continuă haosul în sistemul de învățământ?

Închiderea școlilor pare a fi subiectul favorit al „autorităților” de la București. Pandemia le-a oferit prilejul de a duce absurdul la rang de artă iar interesul și dreptul elevilor la educație pare a fi ultima lor grijă.

Valabilitatea voucherelor de vacanță a fost prelungită. Vezi documentul și până când le poți utiliza

Valabilitatea voucherelor de vacanță a fost prelungită conform ordonanței de urgență nr. 131 din 17 decembrie 2021.

Ministrul Sănătății îi învrăjbește pe părinți împotriva profesorilor

Ministrul Sănătății Într-o emisiune la postul de casă al actualei...
80 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap