Ești curios să afli salariile mai marilor din inspectoratele școlare?

Trebuie citite

Salariile sub lupă

Pentru că legea obligă la transparență, ISJ-urile din întreaga țară au postat pe site-urile proprii liste cu salarizarea personalului angajat. Informațiile sunt publice, nu aveți de ce să vă temeți. Situația nu este nouă, acest fenomen se produce de ceva timp.

Puteți afla și voi

În cazul în care doriți să aflați care sunt salariile pe care cei din ISJ-ul județului dumneavoastră, le primesc, tot ce trebuie să faceți este să accesați site-ul acestor instituții. Bineînțeles, dacă nu le aveți adresele salvate în browser, va trebui să le căutați pe Google. Toată această activitate nu ar trebui să dureze mai multe de câteva secunde.

Atenție, situația diferă de la caz la caz, unele site-uri sunt mai intuitive, altele nu. Cu toate acestea, fiecare site este dotat cu un câmp de căutare, de obicei în partea dreaptă sus. Câmpul de căutare este instrumentul care ne permite să aflăm ceea ce ne interesează. Căutați termeni precum „organigramă” „stat de funcții”. Teoretic, pe lângă salarizarea din acest an, ar trebui să găsiți și salariile din anul precedent, cel puțin.

Un exemplu

Un exemplu grăitor puteți accesa aici ori vizualiza în imaginea de mai jos.​

Salarii ISJ Alba 2018
Sursa: http://www.isj.albanet.ro

Cresc salariile

Salariile vor crește de la 1 decembrie (vezi aici cu cât), fapt care va determina o indexare și a veniturilor angajaților Ministerului Educației. Dacă ai ratat articolul referitor la salariile acestora, te invităm să acceseazi acest link.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Nicu Cotescu: „Cu atâtea experimente, cerințe, denigrări, obligații, schimbări și implicit pierderea autorității școlare o să ajungem să importăm din orient dascăli!”

Nicu CotescuProfesorul sindicalist Nicu Cotescu, președintele Sindicatului Învățământului FSE „Spiru Haret” Dolj, vine cu o replică publică la noua...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -