Video – Un copil de 11 ani își terorizează colegii. Învătoarea a ajuns la urgențe

Date:

Agresiuni fizice și verbale

Situație deosebit de dificilă la Scoala Mihail Sadoveanu din Bacău. Elevii clasei a doua sunt agresați fizic și verbal de către un coleg de-al lor, elev problemă, care repetă clasa a treia oară. Conform unui material video semnat Realitatea TV Bacău, situația trenează de ceva vreme. S-a ajuns rapid de la agresiuni fizice la înjurături și pipăieli, totul culminând cu transportarea la Ugențe a învățătoarei, căreia i s-a făcut rău în timpul unei ședințe cu părinții la care a fost prezentă conducerea școlii, mediatorul școlar și psihologul.

Cu mâinile legate

Parafrazând, cam acestea ar fi argumentele prezentate de directorul instituției de învățământ. În ciuda nenumăratelor plângeri veninte din partea cadrului didactic și ale Comitetului de părinți al clasei, situația nu a fost rezolvată, elevul continuând să reprezente un pericol pentru colegii săi.

De când ?

Nu cred că în fișa postului oricărui cadru didactic scrie că trebuie să accepte să fie înjurat și să nu își poată desfășura activitatea din cauza unui elev cu dificultăți de adaptare. Această problemă este tot mai des întâlnită în unitățile de învățământ, pe fondul unei legislații defectuoase care mai mult încurajează astfel de comportamente, al lipsei de reacție din partea conducerii școlii.

Video

Vă invităm să urmăriți materialul video realizat de echipa Realitatea TV Bacău. Pentru a-l porni, dați click pe botonul Play.

Distribuie:

Ultimele știri

Mai multe
înrudite

Acestea sunt revendicările grevei de avertisment de astăzi, 19 ianuarie, 2022

Miercuri, 19 ianuarie 2022 Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de...

Marius Nistor, mesaj de ultim moment pentru profesorii greviști

Bună dimineața! Astăzi este o zi importantă pentru noi....

Participi la greva de miercuri? Cunoști aceste prevederi legale?

rcuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat din sistemul de învățământ, și nu numai, se vor afla în grevă de avertisment pentru două ore

Miercuri, 19 ianuarie 2022, cadrele didactice vor înceta lucrul în întreaga țară. Va fi grevă

Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat afiliați la Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET” vor înceta lucrul.
331 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap