Video – Un copil de 11 ani își terorizează colegii. Învătoarea a ajuns la urgențe

Trebuie citite

Agresiuni fizice și verbale

Situație deosebit de dificilă la Scoala Mihail Sadoveanu din Bacău. Elevii clasei a doua sunt agresați fizic și verbal de către un coleg de-al lor, elev problemă, care repetă clasa a treia oară. Conform unui material video semnat Realitatea TV Bacău, situația trenează de ceva vreme. S-a ajuns rapid de la agresiuni fizice la înjurături și pipăieli, totul culminând cu transportarea la Ugențe a învățătoarei, căreia i s-a făcut rău în timpul unei ședințe cu părinții la care a fost prezentă conducerea școlii, mediatorul școlar și psihologul.

Cu mâinile legate

Parafrazând, cam acestea ar fi argumentele prezentate de directorul instituției de învățământ. În ciuda nenumăratelor plângeri veninte din partea cadrului didactic și ale Comitetului de părinți al clasei, situația nu a fost rezolvată, elevul continuând să reprezente un pericol pentru colegii săi.

De când ?

Nu cred că în fișa postului oricărui cadru didactic scrie că trebuie să accepte să fie înjurat și să nu își poată desfășura activitatea din cauza unui elev cu dificultăți de adaptare. Această problemă este tot mai des întâlnită în unitățile de învățământ, pe fondul unei legislații defectuoase care mai mult încurajează astfel de comportamente, al lipsei de reacție din partea conducerii școlii.

Video

Vă invităm să urmăriți materialul video realizat de echipa Realitatea TV Bacău. Pentru a-l porni, dați click pe botonul Play.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Nicu Cotescu: „Cu atâtea experimente, cerințe, denigrări, obligații, schimbări și implicit pierderea autorității școlare o să ajungem să importăm din orient dascăli!”

Nicu CotescuProfesorul sindicalist Nicu Cotescu, președintele Sindicatului Învățământului FSE „Spiru Haret” Dolj, vine cu o replică publică la noua...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -