Cine îi va lua locul Ecaterinei Andronescu în fruntea Ministerului Educație

Trebuie citite

Bomba zilei

Vestea demiterii Ecaterinei Andronescu a căzut pe neașteptate. Am scris toate detaliile aici (citește și distribuie). Reacțiile cadrelor didactice par a fi de ușurare și de bucurie.

Ministru interimar

Conform mesajului postat de premierul Viorica Dăncilă, Valer-Daniel Breaz va fi propunerea pentru interimatul Ministerului Educației. În prezent, domnia sa deține și funcția de ministru al Culturi.

Pentru preluarea interimatului la Ministerul Educației îl voi propune pe domnul Valer-Daniel Breaz, actualul ministru al Culturii.

Despre ministru interimar

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 100

Conform Wikipedia, Valer-Daniel Breaz, cunoscut mai ales ca Daniel Breaz (n. 23 martie 1975),[1] este un matematician, profesor universitar, senator român (ales în 2016 pentru un mandat de patru ani, 2016 – 2020) și actualul ministru al culturii din România.

La data de 21 noiembrie 2018[2] a fost confirmat ca Ministru al culturii din România, înlocuindu-l pe George Ivașcu, care fusese ministrul anterior al culturii.

CV

CV-ul actualului ministru interimar al Educației poate fi accesat aici.

3 detalii

Data si locul nasterii: 23.03.1975, Alba Iulia

Stare civila: Căsătorit

Functia si locul de munca: Profesor universitar doctor, Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Nicu Cotescu: „Cu atâtea experimente, cerințe, denigrări, obligații, schimbări și implicit pierderea autorității școlare o să ajungem să importăm din orient dascăli!”

Nicu CotescuProfesorul sindicalist Nicu Cotescu, președintele Sindicatului Învățământului FSE „Spiru Haret” Dolj, vine cu o replică publică la noua...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -