Alt important lider PNL vrea ca profesorii „fără activitate” să intre în șomaj tehnic

Trebuie citite

Șomaj tehnic

Liderul deputaților liberali, Florin Roman, dorește ca profesorii să intre în șomaj tehnic. Nu este primul politician din partidul de guvernământ care virează spre reducerea salariilor în sectorul bugetar. Două voci importante din guvern, ministrul Muncii și cel al Finanțelor au livrat opiniei publice ideea reducerii salariilor în sectorul bugetar.

Pe Facebook

Într-o postare pe Facebook, Florin Roman a cerut ca bugetarii, care nu pot continua munca după adoptarea măsurilor restrictive, să intre, la rândul lor, în șomaj tehnic.

Sunt unul din susținătorii ideii ca aceasta criza trebuie suportata de toți, nu doar de unii!

Cred ca e timpul ca sectorul public sa intre sub aceeași incidența a sectorului privat! Adică, acolo unde bugetarii stau acasa din cauza epidemiei sa o facă exact ca privatul, pe ajutor de șomaj!

Bugetarii trebuie sa înțeleagă ca dacă privații nu mai produc, in toamna nu vor fi bani de salarii! Așa ca poți sa ai salariul întreg acum dacă peste câteva luni nu mai bani in buget!

Încasările au scăzut intr-o singura luna cu 40%. Luna viitoare vor fi mai mici, probabil cu 60%. Nu e de gluma!

Când auziți la televizor politicieni care spun ca va dau amânări, esalonari, scutiri gândiți-va bine! Nimic nu e gratis in lumea asta!

Și profesorii

Răspunzând unei întrebări postată de un utilizator al platformei, Florin Roman a virat direct spre profesori.

D.M.

– Sa inteleg ca și noi, profesorii, ar trebui sa intram in șomaj tehnic?!

Florin Roman

D.M. cred ca da, pentru cei fără ore on line. Cu toții cei care stau acasa din cauza epidemiei. Știu ca unii fac lecții on line, dar nu toți. In cazul acestora nu cred.

D.M.

F. R. din 11 stau acasă, din 11 fac zilnic ore! Dar… se pare ca le fac degeaba! Doamna ministru nu a elaborat nicio procedura care sa clarifice nimic! Singurul lucru clar e ca aceste ore le vom recupera! De aceea, cred eu, unii colegi nu se chinuie sa facă ceva! Adică, sa facem de doua ori un lucru?! Odată online, odată clasic?!

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

❗️Sunt unul din susținătorii ideii ca aceasta criza trebuie suportata de toți, nu doar de unii!❗️Cred ca e timpul ca…

Geplaatst door Florin Roman op Donderdag 2 april 2020
- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Nicu Cotescu: „Cu atâtea experimente, cerințe, denigrări, obligații, schimbări și implicit pierderea autorității școlare o să ajungem să importăm din orient dascăli!”

Nicu CotescuProfesorul sindicalist Nicu Cotescu, președintele Sindicatului Învățământului FSE „Spiru Haret” Dolj, vine cu o replică publică la noua...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -