Alt important lider PNL vrea ca profesorii „fără activitate” să intre în șomaj tehnic

Date:

Șomaj tehnic

Liderul deputaților liberali, Florin Roman, dorește ca profesorii să intre în șomaj tehnic. Nu este primul politician din partidul de guvernământ care virează spre reducerea salariilor în sectorul bugetar. Două voci importante din guvern, ministrul Muncii și cel al Finanțelor au livrat opiniei publice ideea reducerii salariilor în sectorul bugetar.

Pe Facebook

Într-o postare pe Facebook, Florin Roman a cerut ca bugetarii, care nu pot continua munca după adoptarea măsurilor restrictive, să intre, la rândul lor, în șomaj tehnic.

Sunt unul din susținătorii ideii ca aceasta criza trebuie suportata de toți, nu doar de unii!

Cred ca e timpul ca sectorul public sa intre sub aceeași incidența a sectorului privat! Adică, acolo unde bugetarii stau acasa din cauza epidemiei sa o facă exact ca privatul, pe ajutor de șomaj!

Bugetarii trebuie sa înțeleagă ca dacă privații nu mai produc, in toamna nu vor fi bani de salarii! Așa ca poți sa ai salariul întreg acum dacă peste câteva luni nu mai bani in buget!

Încasările au scăzut intr-o singura luna cu 40%. Luna viitoare vor fi mai mici, probabil cu 60%. Nu e de gluma!

Când auziți la televizor politicieni care spun ca va dau amânări, esalonari, scutiri gândiți-va bine! Nimic nu e gratis in lumea asta!

Și profesorii

Răspunzând unei întrebări postată de un utilizator al platformei, Florin Roman a virat direct spre profesori.

D.M.

– Sa inteleg ca și noi, profesorii, ar trebui sa intram in șomaj tehnic?!

Florin Roman

D.M. cred ca da, pentru cei fără ore on line. Cu toții cei care stau acasa din cauza epidemiei. Știu ca unii fac lecții on line, dar nu toți. In cazul acestora nu cred.

D.M.

F. R. din 11 stau acasă, din 11 fac zilnic ore! Dar… se pare ca le fac degeaba! Doamna ministru nu a elaborat nicio procedura care sa clarifice nimic! Singurul lucru clar e ca aceste ore le vom recupera! De aceea, cred eu, unii colegi nu se chinuie sa facă ceva! Adică, sa facem de doua ori un lucru?! Odată online, odată clasic?!

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

❗️Sunt unul din susținătorii ideii ca aceasta criza trebuie suportata de toți, nu doar de unii!❗️Cred ca e timpul ca…

Geplaatst door Florin Roman op Donderdag 2 april 2020

Distribuie:

Ultimele știri

Mai multe
înrudite

Ministrul Educației vrea să modifice norma didactică pentru anumite categorii de profesori

Norma didactică reprezintă un nou subiect de discuție pentru actualul ministrul al Educației. Conform declarațiilor acestuia în cadrul unei conferințe de presă

„Autoritățile” vor să impună un nou obicei privitor la data începerii școlii

Se pare că autoritățile au luat o hotărâre care va uniformiza data la care vor începe cursurile școlare în fiecare an. În acest scop vor renunța la tradiționala dată de 15 septembrie pentru a impune „obiceiuri noi”

ARACIP schimbă abordarea. Cunoști aceste noutăți foarte importante?

Noul președinte al ARACIP (Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar), Mariana Dogaru, a făcut publice câteva elemente de noutate care ar trebui cunoscute de cadrele didactice

Reformă radicală: „o mare parte din școala generală poate fi înlocuită cu documentare”

O idee de reformă radicală a apărut în spațiul public în emisiunea „Nod în papură” de la DC NEWS. Ajunsă pe mâinile capabile ale marilor experți și reformatori ai educației din spațiul public românesc,
839 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap