Vezi cât ar trebui să câștigi de la întâi. Fă calculul

Trebuie citite

Salariul

Sunt, poate, zeci de motive care ar putea duce, în final, la calcularea greșită a salariului pe care îl primiti pentru munca prestată. Fără a intra în detalii, vă recomandăm să citiți, cu mare băgare de seamă, acest articol. La final, nu este suficient că ați aflat lucruri noi, trebuie să le puneți și în practică. Sperăm că sunteți îndeajuns de curioși încât să aflați ce însemnă în lei, raportat la propriul salariu, creșterea de 25% care se aplică de la 1 ianuarie 2018.

Foarte ușor

Există o posbilitate extrem de ușoară prin care puteți verifica dacă salariul pe care îl obțineți este calculat corect. În doar câteva minute puteți avea o a doua opinie în privința corectitudinii calculării veniturilor.

Cu prilejul acestui articol, noi vă prezentăm doar o modalitate prin care vă puteți calcula drepturile salariale. Nu uitați, alternative mai sunt. Despre aceste alternative, puteți afla mai multe aici. De ce să nu vă folosiți de această șansă?

Ce mai bună

Aplicația online dezvoltată de cei de la http://salarii.bestbigdeal.com/, îți poate oferi, în acest moment, cea mai credibilă opinie în acest demers. Aceasta se adresează angajaților din mediul educațional. Trebuie doar să ai la dispoziție un browser de internet și câteva cunoștințe elementare de utilizare a acestuia. Vei fi nevoit să introduci câteva date ce țin  de specificul tău și să fii atent pentru a preîntâmpina eventualele erori.

Îți recomandăm

Pe lângă un pic de atenție la completarea respectivelor câmpuri, îți sugerăm să folosești un computer/laptop. Utilizarea aplicației prin intermediul unui telefon mobil nu este chiar cel mai comod lucru. Nu ar strica realizarea unei versiuni disponibilă pentru dispozitivele mobile.

Click aici pentru a accesa calculatorul de salarii

Puteți afla mai multe despre acest subiect accesând materialele de mai jos:

Instrumente utile salariaților

Verifică-ți salariul aici

Instrumente utile profesorilor

Te invităm în grupul Facebook „La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

Captură aplicaței

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Nicu Cotescu: „Cu atâtea experimente, cerințe, denigrări, obligații, schimbări și implicit pierderea autorității școlare o să ajungem să importăm din orient dascăli!”

Nicu CotescuProfesorul sindicalist Nicu Cotescu, președintele Sindicatului Învățământului FSE „Spiru Haret” Dolj, vine cu o replică publică la noua...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -