laclasă.ro – da, suntem online. Bine ne-am regăsit!

Trebuie citite

laclasă.ro, un nou început

Bun venit pe site-ul “laclasă.ro”! Probabil, începând de astăzi, 24 iunie 2017, site-ul laclasă.ro va reprezenta unul dintre puținele platforme dedicate, nu doar școlii, elevilor, profesorilor și părinților, ci educației. După câteva luni de pregătire, după rezolvarea unor probleme ce amenințau însăși existența proiectului, am reușit să demarăm ceea ce sperăm noi că va fi un punct de reper, o sursă modernă și accesibilă de informație, cât mai credibilă și utilă, pentru profesori, elevi și părinți. 

Scop

Ne propunem să reflectăm tot ceea ce este mai important în vastul domeniu al educației, să vă ținem la curent cu tot ceea ce contează cu adevărat. Principiul de bază al site-ului va fi simplu, vor fi publicate doar articole pe teme relevante, în niciun caz la comandă sau doar de dragul de a avea conținut zilnic ori numeros. Abordarea noastră va încerca să surprindă esențialul, astfel încât atenția cititorului să nu fie distrasă de informații inutile.

Vino alături de noi!

Contăm și pe susținerea ta în acest proiect și te invităm în comunitatea „la clasă”. Te așteptăm alături de noi și îți sugerăm să dai Like paginii noastre Facebook (o poți accesa aici) dar și să aderi la gupul cu aceeași denumire. Dacă deții un cont de Twitter, te invităm să ne urmărești (click aici). Chiar dacă nu este prea dezvoltat în țara noastră, și G+ poate fi o alternativă, contul nostru de pe această rețea poate fi accesat aici.

Vino alături de noi pentru a primi înștiințările din partea site-ului laclasă.ro. Nu uita, pentru un acces rapid, să setezi bookmark la acest site.

Cu respect,

Echipa „laclasă.ro”

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Lista bolilor profesionale pentru profesori – care sunt dedesupturile întârzierii

Lista bolilor profesionaleLista bolilor profesionale dobândite ca urmare a desfășurării activităților didactice este stabilită de Ministerul Sănătății. Documentul ar...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -