Vezi cu ce sumă ți se mărește salariul. Calculul este personalizat

Trebuie citite

De nota 10

Aplicația despre care s-a scris aici, funcționează prin intermediul browserului, este gratuită și îți permite să afli o a doua opinie referitoare la salariul de care beneficiezi. Dacă nu ai folosit aplicația până acum, îți recomandăm să faci asta de acum în colo.

Două măriri

Sfârșitul lui 2018 aduce vești bune cadrelor didactice. Un spor și o indemnizație vor duce la creșterea veniturilor angajaților din educație. Aici afli de când intră în vigoare, procentajul, plus multe alte informații utile.

Calculator salarii

Cei de la Calculator salarii Învățămînt, au venint cu un anunț menit să vă bucure.

În versiunea v3.21 a aplicaţiei Calculator Salarii Invatamant am introdus sporul de suprasolicitare neuropsihică şi indemnizaţia de hrană.

Sporul de suprasolicitare neuropsihică se aplică la salariul de bază actual la care se adaugă indemnizaţia de învăţământ special, gradaţia de merit şi indemnizaţia pentru dirigenţie.

Așadar, folosind acest soft, puteți calcula cu ce sumă vă va crește salariul dumneavoastră. Totul este intuitiv și simplu, trebuie să bifați anumiți parametri, să fiți atenți la datele scrise și să lăsați softul să își facă datoria.

Accesează aplicația aici

Detalii aici

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Ai văzut noua listă a magazinelor agreate pentru prima de carieră didactică în 2023?

Noua listăNoua listă cu magazine la care îți poți cheltui banii din prima didactică a fost publicată pe site-ul...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -