Vezi cu ce sumă ți se mărește salariul. Calculul este personalizat

Trebuie citite

De nota 10

Aplicația despre care s-a scris aici, funcționează prin intermediul browserului, este gratuită și îți permite să afli o a doua opinie referitoare la salariul de care beneficiezi. Dacă nu ai folosit aplicația până acum, îți recomandăm să faci asta de acum în colo.

Două măriri

Sfârșitul lui 2018 aduce vești bune cadrelor didactice. Un spor și o indemnizație vor duce la creșterea veniturilor angajaților din educație. Aici afli de când intră în vigoare, procentajul, plus multe alte informații utile.

Calculator salarii

Cei de la Calculator salarii Învățămînt, au venint cu un anunț menit să vă bucure.

În versiunea v3.21 a aplicaţiei Calculator Salarii Invatamant am introdus sporul de suprasolicitare neuropsihică şi indemnizaţia de hrană.

Sporul de suprasolicitare neuropsihică se aplică la salariul de bază actual la care se adaugă indemnizaţia de învăţământ special, gradaţia de merit şi indemnizaţia pentru dirigenţie.

Așadar, folosind acest soft, puteți calcula cu ce sumă vă va crește salariul dumneavoastră. Totul este intuitiv și simplu, trebuie să bifați anumiți parametri, să fiți atenți la datele scrise și să lăsați softul să își facă datoria.

Accesează aplicația aici

Detalii aici

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Nicu Cotescu: „Cu atâtea experimente, cerințe, denigrări, obligații, schimbări și implicit pierderea autorității școlare o să ajungem să importăm din orient dascăli!”

Nicu CotescuProfesorul sindicalist Nicu Cotescu, președintele Sindicatului Învățământului FSE „Spiru Haret” Dolj, vine cu o replică publică la noua...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -