Acesta este calendarul simulărilor pentru clasele a VIII-a, a XI-a şi a XII-a

Date:

Oare doar noi suntem de părere că aceste simulări nu rezolvă nimic, ci doar implică un consum de resurse materiale și umane inutil? Dacă ai o opinie în acest sens, te invităm să o faci publică pe laclasă.ro, accesând câmpul de comentarii de mai jos.

A VIII-a, a XI-a şi a XII-a

Conform caledarului publicat de Ministerul Educației Naționale, elevii claselor a a VIII-a, a XI-a şi a XII-a vor avea ocazia să îți testeze nivelul de cunoștințe acumulate începând cu prima parte a lunii martie. Astfel:

  • în perioada 5 – 7 martie 2018, la nivel național, va avea loc simularea Evaluării Naționale pentru elevii clasei a VIII-a (EN VIII).
  • în intervalul 19 – 22 martie 2018, va avea loc simularea probelor scrise din cadrul examenului național de Bacalaureat.

Detalii

Calendarul simulării EN VIII are următoarea configurație: 5 martie – Limba și literatura română, 6 martie – Matematică, 7 martie – Limba și literatura maternă, 16 martie – comunicarea rezultatelor.

Simularea probelor scrise din cadrul examenului național de Bacalaureat se va desfășura după următorul program (comun pentru clasele a XI-a și a XII-a): 19 martie – Limba și literatura română/E)a), 20 martie – Limba și literatura maternă/E)b) și 21 martie – proba obligatorie a profilului/E)c).

Proba la alegere a profilului și specializării/ E)d) se va derula joi, 22 martie și va fi susținută exclusiv de elevii clasei a XII-a.

Rezultatele obținute vor fi comunicate elevilor în data de 30 martie.

Comunicatul este disponibil aici

Te invităm în grupul Facebook „La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

Distribuie:

Ultimele știri

Mai multe
înrudite

Acestea sunt revendicările grevei de avertisment de astăzi, 19 ianuarie, 2022

Miercuri, 19 ianuarie 2022 Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de...

Marius Nistor, mesaj de ultim moment pentru profesorii greviști

Bună dimineața! Astăzi este o zi importantă pentru noi....

Participi la greva de miercuri? Cunoști aceste prevederi legale?

rcuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat din sistemul de învățământ, și nu numai, se vor afla în grevă de avertisment pentru două ore

Miercuri, 19 ianuarie 2022, cadrele didactice vor înceta lucrul în întreaga țară. Va fi grevă

Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat afiliați la Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET” vor înceta lucrul.
96 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap