Ce se întâmplă cu voucherele de vacanță? Mai vin sau nu?

Date:

Voucherele de vacanță

Voucherele de vacanță reprezintă un subiect fierbite pentru majoritatea angajaților din sistemul educațional. Anul trecut, acestea au fost primite cu mare întârziere, fapt care a cam dat peste cap vacanță multora. Anul acesta, în lipsa unor informații oficiale privind acordarea acestora, teama de repetare a episodului din 2018 pare a fi în creștere. Vor fi stricate socotelile cadrelor didactice și acum?

USLIP Iași

Într-un anunț postat pe pagina Facebook a USLIP Iași, suntem informați ca tichetele de vacanță sunt în drum spre angajații din educație. Sindicaliștii fac referire la situația valabilă în județul Iași, cu toate acestea, este de presupus că realitatea prezentată este valabilă la nivel național.

Conform anunțului postat de cei de la USLIP Iași, MEN ar fi trimis fondurile necesare în conturile inspectoratelor școlare și este de așteptat ca până pe data de 5 iunie toți angajații din învățământ să primească aceste tichete.

Banii pentru #voucherele_de_vacanță au fost transmiși de către MEN în conturile inspectoratelor școlare. Până pe 5 iunie toți angajații din învățământul preuniversitar ieșean vor primi tichetele/cardurile de vacanță.

Tu?

Cum comentezi atitudinea MEN față de acest subiect? Crezi că tichetele de vacanță vor veni IARĂȘI cu întârziere?

Citește și

În schimbul voucherelor de vacanță ai putea primi tichete de masă sau bani.

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

Distribuie:

Ultimele știri

Mai multe
înrudite

Acestea sunt revendicările grevei de avertisment de astăzi, 19 ianuarie, 2022

Miercuri, 19 ianuarie 2022 Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de...

Marius Nistor, mesaj de ultim moment pentru profesorii greviști

Bună dimineața! Astăzi este o zi importantă pentru noi....

Participi la greva de miercuri? Cunoști aceste prevederi legale?

rcuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat din sistemul de învățământ, și nu numai, se vor afla în grevă de avertisment pentru două ore

Miercuri, 19 ianuarie 2022, cadrele didactice vor înceta lucrul în întreaga țară. Va fi grevă

Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat afiliați la Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET” vor înceta lucrul.
172 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap