Ce se întâmplă cu voucherele de vacanță? Mai vin sau nu?

Trebuie citite

Voucherele de vacanță

Voucherele de vacanță reprezintă un subiect fierbite pentru majoritatea angajaților din sistemul educațional. Anul trecut, acestea au fost primite cu mare întârziere, fapt care a cam dat peste cap vacanță multora. Anul acesta, în lipsa unor informații oficiale privind acordarea acestora, teama de repetare a episodului din 2018 pare a fi în creștere. Vor fi stricate socotelile cadrelor didactice și acum?

USLIP Iași

Într-un anunț postat pe pagina Facebook a USLIP Iași, suntem informați ca tichetele de vacanță sunt în drum spre angajații din educație. Sindicaliștii fac referire la situația valabilă în județul Iași, cu toate acestea, este de presupus că realitatea prezentată este valabilă la nivel național.

Conform anunțului postat de cei de la USLIP Iași, MEN ar fi trimis fondurile necesare în conturile inspectoratelor școlare și este de așteptat ca până pe data de 5 iunie toți angajații din învățământ să primească aceste tichete.

Banii pentru #voucherele_de_vacanță au fost transmiși de către MEN în conturile inspectoratelor școlare. Până pe 5 iunie toți angajații din învățământul preuniversitar ieșean vor primi tichetele/cardurile de vacanță.

Tu?

Cum comentezi atitudinea MEN față de acest subiect? Crezi că tichetele de vacanță vor veni IARĂȘI cu întârziere?

Citește și

În schimbul voucherelor de vacanță ai putea primi tichete de masă sau bani.

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Lista bolilor profesionale pentru profesori – care sunt dedesupturile întârzierii

Lista bolilor profesionaleLista bolilor profesionale dobândite ca urmare a desfășurării activităților didactice este stabilită de Ministerul Sănătății. Documentul ar...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -