Știre care merită distribuită!

Această știre merită distribuită. O să citiți în cele ce urmează despre una dintre cele mai valoroase victorii sindicale ale momentului. Aceasta poate servi drept exemplu pentru ale sindicate și primării. Să nu uităm, bani la buget sunt suficienți.

USLIP Iași

Demersurile sindicaliștilor de la USLIP Iași au fost încununate de succes. Vineri, 27.09.2019, Consiliul Local Iași a hotărât ca toți angajații din învățământ să beneficieze de o reducere de 50 % a abonamentului pentru transportul în comun.

Vineri, 27.09.2019 a fost aprobată în unanimitate de către Consiliul Local Iași solicitarea USLIP IAȘI de reducere a abonamentului liber cu 50% pentru transportul în comun! De această facilitate vor beneficia toți angajații din învățământul Municipiului Iași

Cui se aplică

Până acum doar pensionarii se bucurau de acest gen de facilități. Noua decizie se aplică personalului didactic, personalului auxiliar şi nedidactic, medicilor și asistenţilor medicali din învățământ. Lunar, prețul pe care angajații din educație ar urma să îl achite pentru un abonament la transportul în comun va fi de 40 de lei.

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ