„Al patrulea mandat s-a încheiat! Ne-am fi dorit să punctăm măcar câteva realizări” – USLIP Iași

Date:

USLIP Iași

Opinia sindicaliștilor de la USLIP Iași este clară, mandatul fostului ministru al Educației este lipsit de fapte pozitive notabile. Într-o postare pe pagina Faceboook, în câteva rânduri, aceștia iși exprimă opinia referitoare la realizările Ecaterine Andronescu.

Lipsa de empatie poate duce la destituire!
Al patrulea mandat s-a încheiat! Ne-am fi dorit să punctăm măcar câteva realizări, dar nu avem ce. Prea multă incoerență decizională într-un Minister care doar de asta nu ducea lipsă.

ULIP Iași, Facebook

Ce ar fi trebuit să spună doamna Andronescu

Referindu-se la discursul care a determinat debarcarea doamnei Andronescu, sindicaliștii au pus punctul pe i.

Ce ar fi fost normal să spună doamna Ecaterina Andronescu la Antena 3?

Doamna Ministru ar fi trebuit să vorbească despre ce măsuri vor fi luate de Ministerul Educației și statul român pentru a proteja sutele de mii de copii din mediul rural care fac naveta pe jos, cu mijloace improprii sau fac autostopul pentru a ajunge la școală. Să nu uităm și zecile de mii de cadre didactice navetiste care își riscă viața pentru a ajunge la serviciu.

România este probabil printre puținele țări din Europa care nu asigură nici măcar în bună parte transportul propriilor cetățeni dintr-o localitate în alta. + S-a vorbit foarte mult despre criminalul din Caracal și foarte puțin despre atitudinea indolentă și de ce nu, complice, a statului român la acest fenomen al insecurității sociale în care trăiesc milioane de români.+ Instituții plătite regește au devenit incapabile să propună soluții la haosul existent în infrastructura rutieră și feroviară.

Mergând pe sfatul doamnei Ministru, ne întrebăm care ar fi fost/ar fi alternativa pentru elevii sau cadrele didactice ce sunt forțați zilnic să se urce în mașini cu necunoscuți. Domnia sa ar fi trebuit să ceară Primului Ministru și Ministerului Transporturilor să asigure într-o formă sau alta legătura între toate localitățile României. Pentru a nu-i deranja însă, doamnei Ministru i-a fost mult mai ușor să vorbească de o campanie prin care să-i facem pe cei mici să conștientizeze că nu este bine să se urce în mașină cu persoane străine pentru a face o navetă de 6-8 km între localități din același județ. + Iartă-ne Alexandra că nu am putut face mai mult pentru a avea în conducerea statului oameni competenți, empatici și dispuși să lupte pentru o cauză mai bună în această țară!

USLIP Iași, Facebook

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

Distribuie:

Ultimele știri

Mai multe
înrudite

Miercuri, 19 ianuarie 2022, cadrele didactice vor înceta lucrul în întreaga țară. Va fi grevă

Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat afiliați la Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET” vor înceta lucrul.

Se pregătește închiderea școlilor în ianuarie? Continuă haosul în sistemul de învățământ?

Închiderea școlilor pare a fi subiectul favorit al „autorităților” de la București. Pandemia le-a oferit prilejul de a duce absurdul la rang de artă iar interesul și dreptul elevilor la educație pare a fi ultima lor grijă.

Valabilitatea voucherelor de vacanță a fost prelungită. Vezi documentul și până când le poți utiliza

Valabilitatea voucherelor de vacanță a fost prelungită conform ordonanței de urgență nr. 131 din 17 decembrie 2021.

Ministrul Sănătății îi învrăjbește pe părinți împotriva profesorilor

Ministrul Sănătății Într-o emisiune la postul de casă al actualei...
138 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap