Ce se întâmplă cu drepturile salariale ale profesorilor pe perioada suspendării cursurilor?

Trebuie citite

Drepturile salariale

Niciodată în istoria postdecembristă a României cursurile nu au fost suspendate pentru o perioadă așa de mare de timp. De ceva vreme, la ordinea zilei sunt întrebările legate de modul în care vor fi afectate drepturile salariale ale cadrelor didactice. Lipsa informațiilor din surse oficiale a dus la panicarea corpului didactic. Dacă în privința intrării în carantină lucrurile sunt clare, cadrele didactice urmând a fi plătite după cum am scris aici, cu totul altfel stă situația pe perioada suspendării cursurilor.

Precizarea MEC

În conformitate cu Precizarea MEC nr. 79/ 0.03.2020, pe perioada suspendării cursurilor nu sunt afectate drepturile salariale!

Referitor la drepturile salariale, MEC asigură întreg persoanlul din unitățile de învățământ preuniversitar de stat și particular acreditat că nu va fi afectat de măsurile dispuse privitor la suspendarea cursurilor.

Documentul

Dacă utilizați telefonul mobil, vă sugerăm să rotiți dispozitivul pentru a putea citi mai bine documentul.

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Lista bolilor profesionale pentru profesori – care sunt dedesupturile întârzierii

Lista bolilor profesionaleLista bolilor profesionale dobândite ca urmare a desfășurării activităților didactice este stabilită de Ministerul Sănătății. Documentul ar...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -