Atenție la examenele de corigență din anul școlar 2020-2021

Date:

Examenele de corigență

Examenele de corigență pentru anul școlar 2020 2021, conform ultimelor reglementări venite din partea MEN, vor avea loc în perioada 5-20 iulie. La această sesiune pot participa elevii declarați nepromovați ai claselor din învățământul primar gimnaziale liceale și profesional, inclusiv pentru stagiile de pregătire practică.

Repetenți!

Elevii corigenți care, din diverse motive, nu s-au prezentat în perioada mai sus amintită pentru a susține examenele necesare, sau care nu le-au promovat, vor fi declarați repetenți.

Admitere

Elevii din clasele terminale de liceu care au promovat aceste examene se pot înscrie pentru susținerea examenului de Bacalaureat. A doua sesiune a acestui examen va avea loc în perioada 19-26 iulie 2021. Ulterior, în cazul promovării și acestui examen, aceștia se pot înscrie la universitate în sesiunea din toamnă.

Elevii din clasa a opta care au susținut și promovat acest examen de corigență se pot înscrie la admiterea în clasa a noua în a doua etapă. în perioada 9 13 august 2021, aceștia pot opta pentru locurile rămase libere.

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

Distribuie:

Ultimele știri

Mai multe
înrudite

Acestea sunt revendicările grevei de avertisment de astăzi, 19 ianuarie, 2022

Miercuri, 19 ianuarie 2022 Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de...

Marius Nistor, mesaj de ultim moment pentru profesorii greviști

Bună dimineața! Astăzi este o zi importantă pentru noi....

Participi la greva de miercuri? Cunoști aceste prevederi legale?

rcuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat din sistemul de învățământ, și nu numai, se vor afla în grevă de avertisment pentru două ore

Miercuri, 19 ianuarie 2022, cadrele didactice vor înceta lucrul în întreaga țară. Va fi grevă

Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat afiliați la Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET” vor înceta lucrul.
67 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap