Atenție la examenele de corigență din anul școlar 2020-2021

Trebuie citite

Examenele de corigență

Examenele de corigență pentru anul școlar 2020 2021, conform ultimelor reglementări venite din partea MEN, vor avea loc în perioada 5-20 iulie. La această sesiune pot participa elevii declarați nepromovați ai claselor din învățământul primar gimnaziale liceale și profesional, inclusiv pentru stagiile de pregătire practică.

Repetenți!

Elevii corigenți care, din diverse motive, nu s-au prezentat în perioada mai sus amintită pentru a susține examenele necesare, sau care nu le-au promovat, vor fi declarați repetenți.

Admitere

Elevii din clasele terminale de liceu care au promovat aceste examene se pot înscrie pentru susținerea examenului de Bacalaureat. A doua sesiune a acestui examen va avea loc în perioada 19-26 iulie 2021. Ulterior, în cazul promovării și acestui examen, aceștia se pot înscrie la universitate în sesiunea din toamnă.

Elevii din clasa a opta care au susținut și promovat acest examen de corigență se pot înscrie la admiterea în clasa a noua în a doua etapă. în perioada 9 13 august 2021, aceștia pot opta pentru locurile rămase libere.

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Ai văzut noua listă a magazinelor agreate pentru prima de carieră didactică în 2023?

Noua listăNoua listă cu magazine la care îți poți cheltui banii din prima didactică a fost publicată pe site-ul...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -