A fost modificată condica de prezență a cadrelor didactice

Trebuie citite

Condica de prezență

În numele descentralizării, MEC a modificat condica de prezență a cadrelor didactice. Noile modele, valabile și obligatorii pentru toate unitățile de învățământ începând cu 1 octombrie 2020, sunt cele de mai jos.

Nota MEC

Condica de prezență, destinată consemnării prezenței cadrelor didactice care desfășoară activitatea didactică cu prezența fizică în unitatea de învățământ, model care va fi utilizat în cadrul unităților de învățământ preuniversitar începând cu data de 1 noiembrie 2020.

Conducerea unității de învățământ elaborează procedura operațională care reglementează modalitatea de colectare, validare, păstrare și arhivarea condicii de prezență/fișelor de prezență.

Model condică de prezență

  • Dispare rubrică dedicată lecției;
  • profesorii vor completa doar rubricile destinate clasei și disciplinei predate. De asemenea, trebuie completat câmpul pentru nume și prenume.

Model Fișă de prezență (pentru activitatea online)

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Nicu Cotescu: „Cu atâtea experimente, cerințe, denigrări, obligații, schimbări și implicit pierderea autorității școlare o să ajungem să importăm din orient dascăli!”

Nicu CotescuProfesorul sindicalist Nicu Cotescu, președintele Sindicatului Învățământului FSE „Spiru Haret” Dolj, vine cu o replică publică la noua...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -