CRIMĂ! Iată de unde se hrănesc copiii noștri. Comisarii CJPC au fost îngroziți de ce au văzut

0
2826

Atenție!

Imagini greu de suportat, vă recomandăm precauție!

Crimă!

Clipul video din antetul acestui articol, dar și cele de la final sunt filmate la o unitate ce își vinde produsele de patiserie în incinta Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” din Constanța. Comisarii Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța au fost îngroziți de cele descoperite, condițiile de producție fiind absolut medievale.

Vă recomandăm să urmăriți ambele clipuri video pentru a vedea cum erau produse „bunățățile” vândute elevilor de liceu Vă mai spunem doar că acestea erau produse la subsolul unui bloc, care aducea mai mult spre o catacombă. Ne întrebăm câți elevi s-au îmbolnăvit de pe urma consumului acestor produse de patiserie.

Iată ce mănâncă copiii noștri! IMAGINI INTERZISE CARDIACILOR!
Inspectorii CJPC Constanța au descoperit o patiserie înjghebată într-o „catacombă”, unde se produc gustări pentru magazinul din incinta Liceului Mihai Eminescu din Constanța, într-o mizerie de nedescris, cu aparatură și instrumentar vechi și jegoase, printre excremente de șobolani!
„Am găsit altă lume, un coșmar cu ochiii deschiși, în plin centrul orașului”, a spus șeful CJPC Constanța, Horia Constatinescu.
Inspectorii de la Protecția Consumatorilor au propus ÎNCHIDEREA DEFINITIVĂ și au aplicat amenzi de 5000 de lei pentru nereguli și 30000 lei pentru împiedicarea controlului.

Urmăriți în special acest material video preluat de pe Facebook!

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ