Vin voucherele de vacanţă! Ești pregătit?

Trebuie citite

Vouchere

Bogdan Trif, ministrul Turismului, pentru cei care nu cunosc asta, a declarat că în sectorul de stat va începe distribuirea voucherelor de vacanță. Conform ministrului, distribuirea tichetelor de vacanță va debuta săptămâna viitoare. Ministrul a făcut aceste declarații la începutul acestei săptămâni, la finalul unei întâlniri de lucru cu autorităţile locale, agenţii economici şi conducerea judeţului Constanţa. Tema discuțiilor a fost deschiderea sezonului estival.

„Voucherele de vacanţă au intrat în linie dreaptă. Săptămâna viitoare, Ministerul Turismului o să le acorde tuturor angajaţilor. Este un ajutor dat de către Guvernul României în mod direct turistului român, dar şi turismului românesc. Aceste vouchere de vacanţă, în valoare de 1.450 de lei pentru fiecare persoană, se pot cheltui doar pe teritoriul României”, a declarat Bogdan Trif. 

Impozabile

Salariații din sectorul de stat, până la 30 noiembrie 2018, vor primi vouchere de vacanţă în cuantum de 1.450 de lei. Această sumă este impozabilă. Citește aici tot ce trebuie să cunoști despre voucherele de vacanță.

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Lista bolilor profesionale pentru profesori – care sunt dedesupturile întârzierii

Lista bolilor profesionaleLista bolilor profesionale dobândite ca urmare a desfășurării activităților didactice este stabilită de Ministerul Sănătății. Documentul ar...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -