Vin voucherele de vacanţă! Ești pregătit?

Date:

Vouchere

Bogdan Trif, ministrul Turismului, pentru cei care nu cunosc asta, a declarat că în sectorul de stat va începe distribuirea voucherelor de vacanță. Conform ministrului, distribuirea tichetelor de vacanță va debuta săptămâna viitoare. Ministrul a făcut aceste declarații la începutul acestei săptămâni, la finalul unei întâlniri de lucru cu autorităţile locale, agenţii economici şi conducerea judeţului Constanţa. Tema discuțiilor a fost deschiderea sezonului estival.

„Voucherele de vacanţă au intrat în linie dreaptă. Săptămâna viitoare, Ministerul Turismului o să le acorde tuturor angajaţilor. Este un ajutor dat de către Guvernul României în mod direct turistului român, dar şi turismului românesc. Aceste vouchere de vacanţă, în valoare de 1.450 de lei pentru fiecare persoană, se pot cheltui doar pe teritoriul României”, a declarat Bogdan Trif. 

Impozabile

Salariații din sectorul de stat, până la 30 noiembrie 2018, vor primi vouchere de vacanţă în cuantum de 1.450 de lei. Această sumă este impozabilă. Citește aici tot ce trebuie să cunoști despre voucherele de vacanță.

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

Distribuie:

Ultimele știri

Mai multe
înrudite

Acestea sunt revendicările grevei de avertisment de astăzi, 19 ianuarie, 2022

Miercuri, 19 ianuarie 2022 Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de...

Marius Nistor, mesaj de ultim moment pentru profesorii greviști

Bună dimineața! Astăzi este o zi importantă pentru noi....

Participi la greva de miercuri? Cunoști aceste prevederi legale?

rcuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat din sistemul de învățământ, și nu numai, se vor afla în grevă de avertisment pentru două ore

Miercuri, 19 ianuarie 2022, cadrele didactice vor înceta lucrul în întreaga țară. Va fi grevă

Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat afiliați la Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET” vor înceta lucrul.
201 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap