VIDEO: Adjunct ISJ confirmă comasările de clase și trecerea la învățământul simultan. Salariile „mari” ale profesorilor reprezintă motivul

Trebuie citite

Se confirmă oficial!

Dacă până acum cunoșteam planurile ISJ-urilor (vezi aici) în vederea restructurării rețelei școlare de la directorii unităților de învățământ care au fost convocați la ședințe de către inspectori, din acest moment, avem confirmarea oficială. Cele mai mari temeri ale cadrelor didactice se adeveresc: comasări, învățământ la simultan, posibile concedieri.

Interviu

Într-un interviu acordat unui post local de televiziune, inspectorul general adjunct al ISJ Olt, Mariana Gheorghe, confirmă  comasările și organizarea claselor la simultan pentru anumite școli. Din păcate, domnia sa nu aduce cifre reale, probabil pentru a evita declanșarea unei revolte în rândul cadrelor didactice. Aflăm totuși că în județul Olt, aproximativ 30% dintre unitățile de învățământ nu se încadrează în buget.

Nu doar în Olt

Dacă ați fi tentați să considerați că este uncaz particular pentru județul Olt, vă sugerăm să renunțați la această atitudine optimistă. Acestea sunt planurile ministerului Educației pentru tot ce înseamnă învățământ.

Cauze

Interesante sunt cauzele pe care doamna inspector le invocă, și anume salariile  foarte mari ale profesorilor. Ce părere aveți despre această afirmație? Știați că aveți salarii foarte mari?

Citește mai multe aici

Te invităm în grupul Facebook „La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Ai văzut noua listă a magazinelor agreate pentru prima de carieră didactică în 2023?

Noua listăNoua listă cu magazine la care îți poți cheltui banii din prima didactică a fost publicată pe site-ul...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -