VIDEO: Adjunct ISJ confirmă comasările de clase și trecerea la învățământul simultan. Salariile „mari” ale profesorilor reprezintă motivul

Date:

Se confirmă oficial!

Dacă până acum cunoșteam planurile ISJ-urilor (vezi aici) în vederea restructurării rețelei școlare de la directorii unităților de învățământ care au fost convocați la ședințe de către inspectori, din acest moment, avem confirmarea oficială. Cele mai mari temeri ale cadrelor didactice se adeveresc: comasări, învățământ la simultan, posibile concedieri.

Interviu

Într-un interviu acordat unui post local de televiziune, inspectorul general adjunct al ISJ Olt, Mariana Gheorghe, confirmă  comasările și organizarea claselor la simultan pentru anumite școli. Din păcate, domnia sa nu aduce cifre reale, probabil pentru a evita declanșarea unei revolte în rândul cadrelor didactice. Aflăm totuși că în județul Olt, aproximativ 30% dintre unitățile de învățământ nu se încadrează în buget.

Nu doar în Olt

Dacă ați fi tentați să considerați că este uncaz particular pentru județul Olt, vă sugerăm să renunțați la această atitudine optimistă. Acestea sunt planurile ministerului Educației pentru tot ce înseamnă învățământ.

Cauze

Interesante sunt cauzele pe care doamna inspector le invocă, și anume salariile  foarte mari ale profesorilor. Ce părere aveți despre această afirmație? Știați că aveți salarii foarte mari?

Citește mai multe aici

Te invităm în grupul Facebook „La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

Distribuie:

Ultimele știri

Mai multe
înrudite

Miercuri, 19 ianuarie 2022, cadrele didactice vor înceta lucrul în întreaga țară. Va fi grevă

Miercuri, 19 ianuarie 2022, membrii de sindicat afiliați la Federația Sindicatelor Libere din Învățământ și Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET” vor înceta lucrul.

Se pregătește închiderea școlilor în ianuarie? Continuă haosul în sistemul de învățământ?

Închiderea școlilor pare a fi subiectul favorit al „autorităților” de la București. Pandemia le-a oferit prilejul de a duce absurdul la rang de artă iar interesul și dreptul elevilor la educație pare a fi ultima lor grijă.

Valabilitatea voucherelor de vacanță a fost prelungită. Vezi documentul și până când le poți utiliza

Valabilitatea voucherelor de vacanță a fost prelungită conform ordonanței de urgență nr. 131 din 17 decembrie 2021.

Ministrul Sănătății îi învrăjbește pe părinți împotriva profesorilor

Ministrul Sănătății Într-o emisiune la postul de casă al actualei...
1.4K Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap