Unul dintre elevii agresori de la școala din Poroschia a fost reținut de poliție

Trebuie citite

Update

O adevărată premieră pentru România, elevul agresor a fost arestat pentru 30 de zile.

24 de ore

Miercuri seara, conform digi24.ro, poliția a reținut pe unul din elevii implicați în scandalul de la școala din Poroschia, județul Teleorman. Acesta este cercetat de IPJ Teleorman pentru infracţiunile de lipsire de libertate şi tulburarea ordinii și liniştii publice. În filmare, alături de elevul acuzat, mai apar și alți doi elevi al căror comportament este similar cu al arestatului. Deoarece nu au vârsta legală, aceștia nu au fost reținuți de către organele competente.

Dacă doriți

Dacă doriți să vedeți umilințele la care cadrul didactic a fost supus, filmarea este disponibilă la finalul articolului.

Elev problemă

Elevul problemă are 16 ani și repetă clasa a VIII-a pentru a treia oară. Reținerea sa a avut loc după ce reprezentanții IPJ Teleorman, în urma apariției în mediul public a înregistrării video, s-au autosesizat. Conform unor declarații ale reprezentanților ISJ, cadrul didactic ar fi refuzat să depună plângere la poliție. Concluziile achetei desfășurare de aceștia pot fi citite aici.

Cadrul didactic

Cadrul didactic are 40 de ani și predă cultură civică la Școala Gimnazială Poroschia din județul Teleorman, fiind în primul an de învățământ. Catedra doamnei profesor cuprinde ore la 4 unități de învățământ și nu este completă. Conform unor declarații din zona ISJ Teleorman, au exista situații în care profesoara ar fi oferit bani elevilor recalcitranți pentru a nu mai deranja ora. De asemenea, aceasta a refuzat să facă plângere la poliție.

Video

Pentru a porni clipul video, click pe butonul play.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Nicu Cotescu: „Cu atâtea experimente, cerințe, denigrări, obligații, schimbări și implicit pierderea autorității școlare o să ajungem să importăm din orient dascăli!”

Nicu CotescuProfesorul sindicalist Nicu Cotescu, președintele Sindicatului Învățământului FSE „Spiru Haret” Dolj, vine cu o replică publică la noua...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -