S-a decis în privința zilei de vineri, 25 ianuarie

Trebuie citite

Guvernul

În cadrul ședinței de guvern de astăzi, 21 ianuarie 2019, pare că s-a luat hotărârea definitivă privind ziua de 25 ianuarie. Dacă în privința zilei de 24 ianuarie situația era mai mult decât clară, aceasta fiind stabilită prin lege drept zi nelucrătoare, statutul zilei de 25 era până nu demult incert. Cei mai mulți sperau la declararea acesteia drept zi nelucrătoare, în fond, nu este pentru prima dată când guvernul pune la cale minivacanțe. Scopul era de a realiza o punte de legătură cu sfârșitul de săptămână și data de 24 ianuarie în care se sărbătorește Ziua Principatelor Române ori Mica Unire.

Din păcate pentru cei care și-au făcut planuri, conform informațiilor venite din partea guvernului, nu s-a luat decizia ca ziua de 25 ianuarie să fie declarată nelucrătoare. Ba mai mult, conform România TV, vineri ar fi programată o ședință de guvern. Practic, dacă nu s-a decis astăzi, o hotărâre ulterioară nu mai este posibilă. Așadar, dacă v-ați făcut planuri pentru un sfârșit de săptămână prelungit, ar fi cazul să le anulați.

Partea bună

Orice hotărâre de acest gen vine și cu o parte mai puțin bună. Practic, prin (ne)hotărârea de astăzi a Guvernului, ați scăpat de recuperarea zilei libere, cu alte cuvinte nu veți fi nevoiți să vă sacrificați o viitoare zi de sâmbătă. Sau de hârtii suplimentare în cazul unei recuperări din mers.

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Ai văzut noua listă a magazinelor agreate pentru prima de carieră didactică în 2023?

Noua listăNoua listă cu magazine la care îți poți cheltui banii din prima didactică a fost publicată pe site-ul...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -