Iohannis i-a redus la zero pe Andronescu, Pop și Popa: „persoane fără nici o vocație”

Trebuie citite

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a participat luni, 30 septembrie a.c., ora 10:00 la ceremonia de deschidere a anului universitar 2019-2020, la Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca (UBB). Cu acest prilej, acesta a ținut să își expună opinia referitoare la foștii miniștri ai Educației.

Spun că ar trebui pentru că realitatea din ultimii ani ne-a arătat că nici vorbă de viziune din partea guvernanților ori preocupare pentru excelență în educație. Singura constantă a fost perindarea pe funcția de ministru a unor persoane fără nici o vocație și fără nici o preocupare de a înțelege, darămite de a rezolva problemele sistemice din învățământ

Reduși la zero

Prin eliminarea „vocației” din ecuație, președintele României i-a redus la zero pe foștii miniștri. Ar mai fi ceva de spus?

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Nicu Cotescu: „Cu atâtea experimente, cerințe, denigrări, obligații, schimbări și implicit pierderea autorității școlare o să ajungem să importăm din orient dascăli!”

Nicu CotescuProfesorul sindicalist Nicu Cotescu, președintele Sindicatului Învățământului FSE „Spiru Haret” Dolj, vine cu o replică publică la noua...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -