Editura Diana, noul inamic al ministrului Educației

Date:

Încă un inamic

Recent, ministrul Educației posta acest anunț prin care atenționa public asupra unui auxiliar care nu era „avizat” de minister. În spiritul postării sale, ministrul îi amenința pe profesorii care folosesc auxiliare neautorizat că vor urma măsuri legale. Materialul poate fi citit aici.

Replica editurii

Considerând afirmațiile ministrul Educației nelalocul lor, reprezentanții Editurii Diana au reacționat, cerând ministrului atât ștergerea postării cât și scuze publice.

Domnule Ministru, contrar postării dumneavoastră incriminatoare, Editura Diana a primit avizul MEN 2232/iunie 2017 pentru editarea caietului de lucru Domeniul Limbă și Comunicare, 5-6 ani, autor Laurenția Culea, tipărit și disponibil pieței libere din iulie 2017, înainte de emiterea Ordinului 4576/09.08.2017.
Ca atare, vă solicităm să retrageți imediat această postare și să vă cereți scuze public atât nouă, Editurii Diana, editor de bună-credință, cât și autorului acestui caiet, doamna Laura Culea.
Pentru a vizualiza acest aviz puteți accesa link-ul: https://www.facebook.com/EdituraDiana/posts/815435795302716.

Dovezile editurii

Cine este responsabil

Ne întrebăm cine poartă răspunderea pentru instabilitatea existentă în sistem, pentru măsurile heirupiste, luate peste noapte de reprezentanții celui mai important minister din România. Până la această oră, Liviu Pop nu a șters mesajul și nu a prezentat scuze.

 

Distribuie:

Ultimele știri

Mai multe
înrudite

Ministrul Educației vrea să modifice norma didactică pentru anumite categorii de profesori

Norma didactică reprezintă un nou subiect de discuție pentru actualul ministrul al Educației. Conform declarațiilor acestuia în cadrul unei conferințe de presă

„Autoritățile” vor să impună un nou obicei privitor la data începerii școlii

Se pare că autoritățile au luat o hotărâre care va uniformiza data la care vor începe cursurile școlare în fiecare an. În acest scop vor renunța la tradiționala dată de 15 septembrie pentru a impune „obiceiuri noi”

ARACIP schimbă abordarea. Cunoști aceste noutăți foarte importante?

Noul președinte al ARACIP (Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar), Mariana Dogaru, a făcut publice câteva elemente de noutate care ar trebui cunoscute de cadrele didactice

Reformă radicală: „o mare parte din școala generală poate fi înlocuită cu documentare”

O idee de reformă radicală a apărut în spațiul public în emisiunea „Nod în papură” de la DC NEWS. Ajunsă pe mâinile capabile ale marilor experți și reformatori ai educației din spațiul public românesc,
71 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap