Cadru didactic condamnat la 8 luni de închisoare și la plata a 12.180 de lei și 425 de euro drept daune

Trebuie citite

8 luni

Judecătoria Brașov a condamnat (vezi decizia) un cadru didactic la 8 luni de închisoare cu suspendare pentru vocabularul folosit la ore. În plus, învățătoarea trebuie să mai achite și daune în valoare de 12.180 de lei și 425 de euro.

(…) stabileste pentru inculpata D. E., pedeapsa de 5 (cinci) luni inchisoare pentru savarsirea infractiunii de „purtare abuziva” in dauna persoanei vatamate B.B.A. (…) stabileste pentru inculpata Dobrescu Eugenia pedeapsa de 5 (cinci) luni inchisoare pentru savarsirea infractiunii de „purtare abuziva” in dauna persoanei vatamate S.S.C. (…) stabileste pentru inculpata Dobrescu Eugenia pedeapsa de 2 (doua) luni inchisoare pentru savarsirea infractiunii de „purtare abuziva” in dauna persoanei vatamate B.S.O. (…) stabileste pentru inculpata Dobrescu Eugenia pedeapsa de 2(doua) luni inchisoare pentru savarsirea infractiunii de „purtare abuziva” in dauna persoanei vatamate I.C.M. Constata comise faptele (…) stabileste pentru inculpata Dobrescu Eugenia pedeapsa principala rezultanta de 8 (opt) luni inchisoare. (…) amana aplicarea pedepsei principale rezultante de 8 (opt) luni inchisoare pe un termen de supraveghere de 2 ani conform art. 84 al. 1 Cod Penal, termen care curge de la data ramanerii definitive a hotararii

De ce a fost pedepsită?

Conform unor înregistrări realizate de părinți, învățătoarea a folosit un vocabular nepermis la orele sale.

Ia si scrie, ca te strang de gat! Ia si scrie, ca te mananc! Nu face asa ca te duc in gradina zoologica, acolo te duc! Ia si scrie! Pana nu scrii tot pe caiet, nu scrii nimic la tabla! Te mananc! Te mananc, nu alta. Ia si scrie sim-plu! Nu ti-e rusine, tampitule ce esti!” (…) Ia vino, ma, incoa’, la mine! Umflatule! Vezi ca te-ai si ingrasat, tragi un fund dupa tine! (…) Uita-te, dracului, aici! Unde dracului te uiti? (…) Taci, mai, din gura! Nu mai sari, mai, cu gura! Pe tine sa nu te aud, mai, cum sari tu cu gura aia, mai nesimtitule! Pentru mine esti gunoi in clasa asta! (…) De ce pleci, ma, la 11? Taci, maaa! Maaa! Bai, esti numai cu glasul! Vezi ca iti trag una de nu te vezi!

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Nicu Cotescu: „Cu atâtea experimente, cerințe, denigrări, obligații, schimbări și implicit pierderea autorității școlare o să ajungem să importăm din orient dascăli!”

Nicu CotescuProfesorul sindicalist Nicu Cotescu, președintele Sindicatului Învățământului FSE „Spiru Haret” Dolj, vine cu o replică publică la noua...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -