Anisie a vorbit despre posibila grevă a profesorilor. Cine minte?

Trebuie citite

O posibilă grevă a profesorilor

O posibilă grevă bate la ușa sistemului educațional. Decizia de a nu majora salariile a stârnit o furie intensă din partea profesorilor și o ploaie de comunicate de presă din partea sindicatelor și federațiilor din sistemul educațional prin care amenințau cu boicotarea începerii noului an școlar. Judecând după reacțiile pe care le înregistrează, chiar și pe Facebook, (vezi aici), ministrul Anisie pare că a pierdut susținerea angajaților din sistem, a stârnit furia Patriarhului Daniel și nici cu părinții și nici cu părinții nu pre e rost de voie bună.

Episodul RRA

Ministrul Educației a fost invitat la Radio România Actualități, ocazie cu care, printre altele, a susținut că nu se pune problema organizării unei greve în sistem. Ba mai mult, profesorii chiar o roagă să deschidă școala.

Realizator: Zilele trecute, Federația Sindicatelor Libere din Învățământ semnala faptul că există riscul ca deschiderea noului an școlar să fie pusă sub semnul întrebării, asta dacă guvernul nu va majora salariile în învățământ de la 1 septembrie. Ce ne puteți spune despre această situație?

Radio România Actualități

Monica Anisie: În toate discuțiile pe care le-am avut cu colegii, zilele acestea în mai multe județe, nimeni nu a ridicat această problemă. Cu toții ne pregătim pentru începutul de an școlar, ba mai mult decât atât, astăzi, la întâlnirea pe care am avut-o în județul Dâmbovița, colegii profesori mi-au solicitat să începem mai repede școala, să ne pregătim să îi primim pe elevi în spațiul școlii.

Radio România Actualități

Așadar

Cine minte? Sindicatele sau ministrul Educației?

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Ai văzut noua listă a magazinelor agreate pentru prima de carieră didactică în 2023?

Noua listăNoua listă cu magazine la care îți poți cheltui banii din prima didactică a fost publicată pe site-ul...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -