Revoltă în învățământ, „dezamăgire și dezgust”. Anisie pierde suportul angajaților

Trebuie citite

Constantil Lungulescu

Rândurile scrise de Constantin Lungulescu, Primvicepreședintele Sindicatului „Spiru Haret” Dolj nu mai au nevoie de niciun fel de comentariu.

Faptul ca Guvernul a pus-o într-o situație jenantă pe ministra, iar domnia sa a prezentat ca o victorie rectificarea bugetară, a pierdut suportul angajaților din învățământ . Cred că și-a dat seama, din postarea pe pagina sa, din 500 de comentarii doar unul este favorabil. Eu cred, având în vedere situația delicată cu începerea anului școlar, că se poate reveni și în felul acesta încrederea va fi reciprocă . Altfel ? Le mai poți cere unor oameni ceva, când Premierul compară școala cu crâșma?

Revoltă în Învățământ

Cele peste 640 de comentarii la postarea în care Ministrul Educației se laudă pentru rectificarea bugetară supun totul despre suportul pe care aceasta îl mai are din partea cadrelor didactice.

Câteva exemple

A.C.

Nu va e rușine? Nu sunteți in stare sa asigurați începerea anului școlar in siguranță pentru elevi si profesori, încălcați legea in ceea ce privește grila de salarizare, dar aveți tupeu cu carul. O demisie trebuia anunțată cu postarea asta. Si niște scuze publice pentru”cârciumă”, dar pentru asta trebuia sa aveți obraz si coloană vertebrală

T.G.

.. Orban un accident politic, ne-a aratat si astazi măsura neputinței și prostiei umane!pt EL Școala=Crâșmă!!! iar dvs. ca ministru il girati si va dati acordul tacit. Oricum intr-un mandat ati reusit sa discreditati un sistem si o categorie profesionala… fara alte comentarii!!!

A.D.

Încălcăti legea neacordand mărirea salariala prevăzută!!! Doamne da cât se mai poate cu infractionalitatea asta la scara mare… Ministere vezi ca poate te paste o judecată că prea mult dai în cadrele didactice de atâta timp… Rușine… În România nu se merita sa ramai în invatamant fin cauza corpurilor de la minister, inspectoare, directiuni… Sistem de vai și amar!!! Dezamăgire crunta…. Dar ma gândesc la tinerii ce încă mai intra în sistem… I as încuraja sa nu facă greșeala asta…

A.B.

Ar fi fost de preferat o comunicare mai bună, transparentă și care să dea încredere. Dar nu s-a întâmplat. Nici cu planurile-cadru, unde argumentele sunt absolut false cel puțin în unele situații și unde se taie exact unde era foarte puțin. La fel și cu salarizarea. S-a greșit enorm. Când speranțele sunt mari, dezamagirea e pe măsură. Sunt imposibil de înțele aceste strategii.

L.C.


Înțelegeam faptul că nu se poate face mărirea daca nu știam că cei de la DSP au primit o mărire de 40%. Știați? Cum se explică? Și asta la niște salarii mult mai mari decât a celor din învățământ.

M.A.

Și uite asa va folosiți de Covid ca să nu mai măriți la timp salariile profesorilor.

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

?? În urma adoptării Ordonanței de urgență privind rectificarea bugetară aprobată în ședința de Guvern de astăzi,…

Geplaatst door Monica Cristina Anisie op Vrijdag 14 augustus 2020
- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Ai văzut noua listă a magazinelor agreate pentru prima de carieră didactică în 2023?

Noua listăNoua listă cu magazine la care îți poți cheltui banii din prima didactică a fost publicată pe site-ul...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -