Manualele pentru clasa a V-a pot fi descărcate gratuit. Nu sunt singurele

Trebuie citite

Descarcă-le de mai jos

Manualele valabile pentru clasa a V-a sunt disponibile pentru consultare de către toți cei interesați, elevi, profesori, părinți și nu numai. Ministerul Educației Naționale pune la dispoziție o unealtă mai mult decât utilă care, în plus, te poate scuti de cheltuieli inutile. Instituția a creat un subdomeniu al site-ului central, acesta poate fi accesat mai jos, prin intermediul căruia puteți consulta toate manualele disponibile pentru clasa a V-a. Așadar, nu mai este nevoie să faci un drum la librărie.

Nu numai

Nu doar manualele pentru clasa a V-a sunt disponibile pentru consultare și descărcare într-un format electronic, adică .pdf, toate manualele de pe respectivul site pot fi descărcate în același mod. În această situație se află tot ce înseamnă manuale școlare de la clasa I până la ciclul final al liceului. Desigur, sunt și câteva edituri care nu au urcat încă manualul pe site-ul Ministerului Educației Naționale, această problemă urmând a se rezolva curând.

Cum procedez

După cum scrie site-ul pentruprieteni.com, „aveți nevoie de un dispozitiv conectat la Internet, dotat cu un browser decent și actualizat la zi. Nu contează dacă folosiți un telefon inteligent, o tabletă, un PC, ori dacă acesta rulează sistemele de operare GNU/Linux, Windows, Android, macOS sau Chrome…”

DESCARCĂ DE AICI

Sursă de materiale

Faptul că vi se permite accesul la o colecție așa de vastă de manuale școlare, totul în mod gratuit, aduce ceva avantaje:

  • posibilitatea de a alege acel manual care corespunde realității din clasa dumneavoastră
  • economiile realizate sunt substanțiale. Imaginați-vă ce sumă ați plăti pentru toate manualele de care aveți nevoie, asta dacă ar fi să le cumpărați de la librărie.
  • accesul la nenumărate materiale
  • posibilitatea de a le folosi, atât în varianta interactivă cât și ca document PDF, pe dispozitive mobile (telefon, tabletă) ori pe PC
  • vă permite să realizați lecții interactive, interesante și moderne.
- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Nicu Cotescu: „Cu atâtea experimente, cerințe, denigrări, obligații, schimbări și implicit pierderea autorității școlare o să ajungem să importăm din orient dascăli!”

Nicu CotescuProfesorul sindicalist Nicu Cotescu, președintele Sindicatului Învățământului FSE „Spiru Haret” Dolj, vine cu o replică publică la noua...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -