Manualele pentru clasa a V-a pot fi descărcate gratuit. Nu sunt singurele

Date:

Descarcă-le de mai jos

Manualele valabile pentru clasa a V-a sunt disponibile pentru consultare de către toți cei interesați, elevi, profesori, părinți și nu numai. Ministerul Educației Naționale pune la dispoziție o unealtă mai mult decât utilă care, în plus, te poate scuti de cheltuieli inutile. Instituția a creat un subdomeniu al site-ului central, acesta poate fi accesat mai jos, prin intermediul căruia puteți consulta toate manualele disponibile pentru clasa a V-a. Așadar, nu mai este nevoie să faci un drum la librărie.

Nu numai

Nu doar manualele pentru clasa a V-a sunt disponibile pentru consultare și descărcare într-un format electronic, adică .pdf, toate manualele de pe respectivul site pot fi descărcate în același mod. În această situație se află tot ce înseamnă manuale școlare de la clasa I până la ciclul final al liceului. Desigur, sunt și câteva edituri care nu au urcat încă manualul pe site-ul Ministerului Educației Naționale, această problemă urmând a se rezolva curând.

Cum procedez

După cum scrie site-ul pentruprieteni.com, „aveți nevoie de un dispozitiv conectat la Internet, dotat cu un browser decent și actualizat la zi. Nu contează dacă folosiți un telefon inteligent, o tabletă, un PC, ori dacă acesta rulează sistemele de operare GNU/Linux, Windows, Android, macOS sau Chrome…”

DESCARCĂ DE AICI

Sursă de materiale

Faptul că vi se permite accesul la o colecție așa de vastă de manuale școlare, totul în mod gratuit, aduce ceva avantaje:

  • posibilitatea de a alege acel manual care corespunde realității din clasa dumneavoastră
  • economiile realizate sunt substanțiale. Imaginați-vă ce sumă ați plăti pentru toate manualele de care aveți nevoie, asta dacă ar fi să le cumpărați de la librărie.
  • accesul la nenumărate materiale
  • posibilitatea de a le folosi, atât în varianta interactivă cât și ca document PDF, pe dispozitive mobile (telefon, tabletă) ori pe PC
  • vă permite să realizați lecții interactive, interesante și moderne.

Distribuie:

Ultimele știri

Mai multe
înrudite

Ministrul Educației vrea să modifice norma didactică pentru anumite categorii de profesori

Norma didactică reprezintă un nou subiect de discuție pentru actualul ministrul al Educației. Conform declarațiilor acestuia în cadrul unei conferințe de presă

„Autoritățile” vor să impună un nou obicei privitor la data începerii școlii

Se pare că autoritățile au luat o hotărâre care va uniformiza data la care vor începe cursurile școlare în fiecare an. În acest scop vor renunța la tradiționala dată de 15 septembrie pentru a impune „obiceiuri noi”

ARACIP schimbă abordarea. Cunoști aceste noutăți foarte importante?

Noul președinte al ARACIP (Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar), Mariana Dogaru, a făcut publice câteva elemente de noutate care ar trebui cunoscute de cadrele didactice

Reformă radicală: „o mare parte din școala generală poate fi înlocuită cu documentare”

O idee de reformă radicală a apărut în spațiul public în emisiunea „Nod în papură” de la DC NEWS. Ajunsă pe mâinile capabile ale marilor experți și reformatori ai educației din spațiul public românesc,
87 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap