Victorie sindicală. Sporul de stabilitate de 15% a fost câștigat în instanță. Vezi cine îl primește

Trebuie citite

Victorie sindicală

Sindicaliștii de la USLIP Iași anunță o victorie sindicală extrem de importantă. Conform acestora, secretarii şi contabilii din învățământul preuniversitar au motive de bucurie. USLIP Iaşi a obținut primul verdict favorabil în procesul privind repunerea în plată a sporului de stabilitate de 15% pentru personalul didactic auxiliar cu funcții de conducere.

Victorie în instanță pentru secretarii şi contabilii din învățământul preuniversitar ieşean

USLIP Iaşi a obținut primul verdict favorabil în procesul privind repunerea în plată a sporului de stabilitate de 15% pentru personalul didactic auxiliar cu funcții de conducere. Soluția a fost pronunțată de către Tribunalul Iaşi în data de 22.06.2020 şi prevede obligația de plată a unității de învățământ preuniversitar pentru sumele corespunzătoare sporului de stabilitate, precum şi a dobânzii legale penalizatoare aferente acestora, de la data de 01.03.2018!

În întreaga țară

Este de așteptat ca în perioada următoare, sindicatele să declanșeze la nivel național procese pentru reacordarea sporului de stabilitate.

Dă un Like paginii Facebook LA CLASĂ

Te invităm în grupul Facebook “La clasă”. Aderă aici

Victorie în instanță pentru secretarii şi contabilii din învățământul preuniversitar ieşeanUSLIP Iaşi a obținut primul…

Geplaatst door USLIP IASI News op Dinsdag 23 juni 2020
- Advertisement -
- Advertisement -

Ultimele știri

Nicu Cotescu: „Cu atâtea experimente, cerințe, denigrări, obligații, schimbări și implicit pierderea autorității școlare o să ajungem să importăm din orient dascăli!”

Nicu CotescuProfesorul sindicalist Nicu Cotescu, președintele Sindicatului Învățământului FSE „Spiru Haret” Dolj, vine cu o replică publică la noua...
- Advertisement -

Mai multe articole

- Advertisement -